Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány ismerkedésnél, ha a férfi nem hord karórát?
"Pedig Occam borotvájának elve alapján, ha kizársz minden logikus magyarázatot, bármi marad is a végén, az lesz az igaz."
Itt valami kavarás van, az idézet úgy szól, hogy "Ha a lehetetlent kizártuk, ami marad, az az igazság, akármilyen valószínűtlen legyen is." És ez Sherlock Holmes.
Occam borotvája azt mondja ki, hogy ugyanazon problémára két lehetséges megoldás közül általában az egyszerűbb a helyes.
Na én pl. erre izgulok, de kinek az óra, kinek a hosszú hajacska.
13. Lehetséges. Régen volt az egyetem (10 év alatt bizony fakulnak dolgok)
15: Fogalmam sincs. Elegancia, stílus, ilyesmi. A divat és hasonlók általában a nőknek fontosabb.
"Lehetséges. Régen volt az egyetem (10 év alatt bizony fakulnak dolgok)"
Nekem meg soha nem volt egyetem, és emlékszem, 2006-ban néztem meg, mit jelent, mert akkor kaptam saját laptop-ot, és kezdtem el LimeWire-ön letölteni a House-t, és az egyik rész címe ez volt, Occam's Razor. Mivel nem tudtam, mit jelent, érdekelt. A tudás, amit használsz, nem fakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!