Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány ismerkedésnél, ha a férfi nem hord karórát?
Figyelt kérdés
Harmincas férfinak nincs karórája a randin. Ez nagy hátrány? Olyasmi, mint nőnél a rövid haj, hogy nagyon kevés ellenkező nemű az, aki nem tartaná hátránynak?2020. dec. 7. 17:18
1/26 anonim válasza:
Hát én észre se venném, hogy van rajta vagy nincs. Mármint nem ilyen megjegyzem módon.
Bár én nem vagyok instamodell, szóval lehet az én szavazatom nem számít..
2/26 anonim válasza:
Hát én olyan pasival nem is ismerkedem, aki nem hord karórát... 😅😀😊
Nekem súg vki,h ilyen hülye kérdéseket teszel fel?
3/26 anonim válasza:
Engem abszolút nem érdekel, pedig szeretem ha stílusos egy férfi.
4/26 anonim válasza:
Neked!!! Bocsi, ugy látszik freudi elszólásba kerültem. 😊
2-es voltam.
5/26 A kérdező kommentje:
2: Én gondolkodni szoktam. Akkor jönnek ilyen "agyalások". ;)
2020. dec. 7. 17:24
6/26 anonim válasza:
Én ilyen Appel Wasch-ot (Serys 5) viselek, vagy mit. Azon a videós oldalon láttam, hogy ez a sikeres, gazdag, produktív emberek jelvénye. Minden szettet feldob, pedig én az a szürke mackó + barna bőrdzseki típusú ember vagyok.
7/26 anonim válasza:
Sztem ne gondolkodjál kérdező. 😊 Árt a kornyezetednek, meg nekünk is itt a Gyk-án. 😊
8/26 A kérdező kommentje:
7: Pedig Occam borotvájának elve alapján, ha kizársz minden logikus magyarázatot, bármi marad is a végén, az lesz az igaz. Ezért próbálok már mindenre gondolni, mint a sikertelenség oka.
2020. dec. 7. 17:39
9/26 anonim válasza:
Ha nincs rajta minimum egy Rolex, akkor szóba se állok vele.
10/26 A kérdező kommentje:
9: Pedig nem az a golddigger, akinek tetszik egy óra. Hanem az, aki képes az összes márka óráját a hamisítványoktól megkülönböztetni :D
2020. dec. 7. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!