Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet tetovált,piercinges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

$$$$$ kérdése:

Hol lehet tetovált,piercinges lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem csak a külső számit. De nagyon imádom a tetkókat illetve a piercingek is nagyon tetszenek. Bár pc-m nincs, de ha egy lánynak van az nagyon tetszik. Konkrétan minnel több tetkója van egy lánynak annál jobban tetszik.Meg pc-böl is tetszik ha viszonylag sok van.(Nekem jelenleg 3 tetkóm van. 2 nagyobb és 1 kicsi. Szeretnék majd meg egy párat. Csak hagyom érni a többi ötletem, hogy megnézzem azt hogy később is fogom-e akarni.) Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet ilyen lányokkal ismerkedni? Debreceni vagyok, tehat magyar viszonylatban egy nagy városban élek. De mégse nagyon szoktam ilyen lányokat látni, mármint akiknek sok tetkója van.

20/F

2020. dec. 7. 09:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Facebook csoportok, illetve tetováló szalonok. Sok szalonnál egyébként kisebb társaság is ki szokott alakulni, nem csak dolgozókból, akik együtt lógnak.

De egyébként, attól, hogy aktuálisan nincs tetoválása az illetőnek, még érdekelheti, tetszhet neki, és csináltathat később. Inkább annyit köss ki szerintem, hogy legyen nyitott rá, nem kell egyből szétvarrtnak lennie. Ezzel kevésbé szűkíted le magad számára a lehetőségeket. Másfelől, ilyen sok ruhában, mint amit ebben az időben viselnek az emberek, nem feltétlenül látszik, ha ki van varrva (csak reflektálva arra, hogy nem látsz ilyen nőket). Nekem az egész hátam ki van varrva, plusz a combom, de egy póló, meg egy térdig érő nadrág/szoknya elég, hogy senki ne tudjon erről.

2020. dec. 7. 09:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk menj el melozni egy tetovalo szalonba.
2020. dec. 7. 12:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Első köszi a választ.

Második az a baj hogy nem tudok tetoválni. Nincs hozza kézügyességem. Recepciosnak meg nem hiszem hogy egy 2 meter feletti sracot keresnek😂.

2020. dec. 7. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Hat akkor csak olalkodsz a kornyeken, mint cukrosbacsik az ovoda korul:)
2020. dec. 7. 13:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Na ez a hozza szolás tetszett 😂😂. Bar amugy van egy tattoo cafe Debrecenben. Csakhat nem rég nyilt. Eddig 1 szer voltam. Meg ugye a virus most is közbeszólt. Oda majd lehet lemegyek neha ha vege a virusnak es ujra kinyithat.
2020. dec. 7. 14:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Azert, hogy 1gyel konstruktivabbat is hozzaszoljak, lehet erdemes osszehvarkodnod egy tetovalomuvesszel, es akkor loghatsz ott boltban.
2020. dec. 7. 14:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!