Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam valaha a legbetegesebb vágyam a barátnőmnek vagy maradjon titokban?
Én csak egyéni véleményt tudok mondani.
A párommal 100%os a bizalom köztünk és már rengeteg mindent kipróbáltunk rengeteg helyen. Egyszer volt egy erőszakosabb esténk, befogta a számat, lefogta a kezemet, semmi probléma nem volt ezzel. Azonban ezután orálnál teljesen ő tartotta a fejem és nekem nagyon kellemetlen volt az egész, mély volt, majdnem öklendeztem, folyt a könnyem és még én is megijedtem (egy egyáltalán nem rövid kapcsolatban) hogy most mi lesz.
Ha a vágyaidat nem mered simán elmondani neki, akkor nem ajánlom az egészet, mert akkor nincs meg a kellő bizalom.
Azért ezt lehet finomabban előhozni és csinálni is. Nyilván nem első randin kell ezt előhozni, hanem már egy stabil párkapcsolatban, ahol az emberek megbíznak a másikban.
Én speciel nem lennék együtt olyan férfival, akit a megerőszakolás gondolata izgat, mert a lehető legundorítóbb dolog, amit egy ember csinálhat. De biztos van másmilyen nő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!