Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatal nőknek a szerelmet az jelenti a férfinak mennyi pénze van?
Aki azzal jön, hogy a pénzt nézik a nők, azok szerintem csakis arra valóak, hogy lehúzzák őket.
Mégpedig azért, mert ezekszerint semmilyen emberi értékkel nem rendelkeznek.
#10 Es mi akadalyoz meg abban h netto 600-700at keress?
Amugy meg az orok klasszikus:
A no sosem a penzeert megy hozza a ferfihez, elobb beleszeret :)
Egyáltalán nem ez az általános.
Amikor hat évvel ezelőtt összejöttem a barátommal, egyikünknek se volt állandó keresete és az esetek 85%-ban a szüleink pénzeltek el. Itt jegyezném meg, hogy egyikünk szülei se milliomosok. Közösen költöztünk össze és a m
Pénze nem volt, de volt egy olyan személyisége, amibe beleszerettem, mert nem csak mert partner volt mindenben, hanem egyszerűen már csak azért is mosolyognom kell néha, mert mond valamit vagy tesz valamilyen apróságot. Ezt megtámogattam egy számomra vonzó külső (a nővérem szerint például csontváz arca van) és az, hogy rengeteg közös érdeklődésünk, hobbink és hosszútávú tervünk van.
A #11-es válaszának szerintem van igazságtartalma. Mindenki abból indul ki, hogy ő miért jönne össze magával.
27/N
Egy valamiben jobbnak kell lenni mint az átlag:
- vagyon
- külső
- nagy farok
- vonzó személyiség
Aki mindenben rossz vagy épphogy átlag , annak persze nem lesz barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!