Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai fiatal nőknek a szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatal nőknek a szerelmet az jelenti a férfinak mennyi pénze van?

Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 09:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
79%

Aki azzal jön, hogy a pénzt nézik a nők, azok szerintem csakis arra valóak, hogy lehúzzák őket.

Mégpedig azért, mert ezekszerint semmilyen emberi értékkel nem rendelkeznek.

2020. dec. 6. 10:43
 12/32 anonim ***** válasza:
49%
A legtöbb nőt nem érdekli a pasi pénze. Viszont sokat számít, ki tudod-e rendesen elégíteni.
2020. dec. 6. 11:00
 13/32 anonim ***** válasza:
77%

#10 Es mi akadalyoz meg abban h netto 600-700at keress?

Amugy meg az orok klasszikus:

A no sosem a penzeert megy hozza a ferfihez, elobb beleszeret :)

2020. dec. 6. 11:01
 14/32 anonim ***** válasza:
30%
11 Rendelkezhetsz emberi értékkekel , de ahogyan ha beszelidítesz egy vad állatot csak addig nem támad meg amíg nem éhes vagy tőr rá az ösztön , némelyik nő is ilyen ..egy ideig szerelmes lehet , de aztán rá cuppan egy nagyobb cápára mert irigy és fáj neki , hogy nincs több a párjának.
2020. dec. 6. 11:05
 15/32 anonim ***** válasza:
47%

Egyáltalán nem ez az általános.

Amikor hat évvel ezelőtt összejöttem a barátommal, egyikünknek se volt állandó keresete és az esetek 85%-ban a szüleink pénzeltek el. Itt jegyezném meg, hogy egyikünk szülei se milliomosok. Közösen költöztünk össze és a m

Pénze nem volt, de volt egy olyan személyisége, amibe beleszerettem, mert nem csak mert partner volt mindenben, hanem egyszerűen már csak azért is mosolyognom kell néha, mert mond valamit vagy tesz valamilyen apróságot. Ezt megtámogattam egy számomra vonzó külső (a nővérem szerint például csontváz arca van) és az, hogy rengeteg közös érdeklődésünk, hobbink és hosszútávú tervünk van.

A #11-es válaszának szerintem van igazságtartalma. Mindenki abból indul ki, hogy ő miért jönne össze magával.

27/N

2020. dec. 6. 11:12
 16/32 anonim ***** válasza:
80%
#4 akkor legyél egyedül azt kész. Senkit se érdekel.
2020. dec. 6. 11:21
 17/32 anonim ***** válasza:
49%
Hát nem. És régen is voltak aranyásók, szóval nincs olyan, hogy a mai nők, bezzeg a régiek. Főleg, mikor sokszor pénzért/földért eladták a lányokat.. :D
2020. dec. 6. 11:33
 18/32 anonim ***** válasza:
23%
Neked a mentalitásod miatt nincs senkid. Nem azért kell a SAJÁT életedet felépíteni, hogy a barátnődnek jó legyen. Azért kell(ene), hogy NEKED jó legyen.
2020. dec. 6. 11:48
 19/32 anonim ***** válasza:
44%

Egy valamiben jobbnak kell lenni mint az átlag:

- vagyon

- külső

- nagy farok

- vonzó személyiség

Aki mindenben rossz vagy épphogy átlag , annak persze nem lesz barátnője.

2020. dec. 6. 12:17
 20/32 anonim ***** válasza:
37%
19, a személyiséget nyugodtan lehúzhatod a listádról. Az csak arra elég, hogy a barátzónaba vágjanak.
2020. dec. 6. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!