Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet 35 felett sportolással,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet 35 felett sportolással, sok munkával, hobbival minőségi életet élni egyedül, haverok-barátok nélkül férfiként? Tehát ugyanolyan minőségi életet élni, mint akinek van 5-10 nagyon jó barátja, családja, gyereke?

Figyelt kérdés
Objektíven tekintve írjátok le. Bár ugye nehéz, mert van olyan ember, akinek ez elég és van aki csak ezzel próbálja a hiányt elfedni.
2020. dec. 5. 22:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Haverból sem mindegy milyen. Ha csak olyanok vannak, akik kihasználnak és kb csak ha kelle nekik valami, akkor keresnek, annál jobb egyedül is, tapasztalat.
2020. dec. 9. 13:09
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs már nő vagy 5 éve...

Neten keresem de nem találom. Nagyon nehéz őket rávenni hogy eljöjjenek találkozni/randizni. 80%-a nő a pasik felső 20%-a után fut hiába mondanak bármit is. Munkahely meg ilyenek meg 100% férfiből áll.

Élőben kellene többet próbálkoznom olyan általános helyeken de az sem valami egyszerű. Így inkább csak magamra koncentrálok meg a karrieremre.

Persze nagyon szeretnék már végre társat találni. De egy fele olyan jó nővel sem tudok összejönni mint amilyen én vagyok pasiban.

Az meg hogy boldog vagyok vagyok-e? nos... Néha igen mert jó hogy nem bánt senki sem és azt teszek amit csak akarok meg nem kell idegeskedni de azért elő szokott néha jönni kicsit a magány is.

Nagyon rossz a 21. században az ismerkedés. Az internet teljesen megbolondította a nőket. Már nem elég hogy a falu legjobb pasija légy hanem addig ameddig az internet csak elér akkora most a felhozatal.

2020. dec. 9. 15:47
 23/24 anonim ***** válasza:
20 éves koromig nem érdekelt hogy barátom, kapcsolatom legyen, nagyon jól elvoltam a virtuális világban. Amint egyre több ismeretet szereztem, hogy milyen jó barátokkal, egyre inkább vágytam rá, így magamnak nem tudok minőségi életet elképzelni emberek nélkül. Ha neked ezek nem fontosak, nélkülük is jól érzed magad, akkor sikerülhet.
2020. dec. 9. 17:22
 24/24 anonim ***** válasza:
Szeretet nélkül nem lehet boldogan élni. De az igaz, hogy szeretetet nem csak emberektől kaphatsz, hanem egy kutyától vagy macskától is. Sőt, az a helyzet, hogy tényleg van az a kutya-ember kapocs, amivel nem ér fel semmilyen emberi szeretet. Nem mondom, hogy minden kutyával kialakul ez a kapcsolat. De nekem volt több ilyen kutya is az életemben és nem ők voltak a pótlék, hanem az emberek. Más kérdés, hogy egyedül tudsz-e jól gondoskodni egy állatról, ha még kerted sincs és egész nap dolgozol.
2020. dec. 9. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!