Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiak csak az önző, manipulatív, pénzéhes érdeknőkért vannak oda meg vissza?
1. nekem ne irogassatok hogy troll vagyok. Nem vagyok és ne tudom miért írjátok, hogy ez a kérdés már volt. Ha volt is, biztosan nem így, mert én most kérdezem először.
2. Nyilván azért fogalmaztam szélsőségesen, mert én ezt tapasztalom.
3. Nem tudom felfogni ezt a felületességet.
4. Nekem egyik faszi se sírjon, hogy csak a pénzéért kell. Hiszen ő ugyanolyan felületes, neki meg csak a külső számít. Hányinger.
Ez a kérdés mindkét nemre nézve bántó. Mármint én olyan nő vagyok, akiért világéletében éltek-haltak a férfiak (most kis túlzással, ezt úgy értsd, hogy mindig voltak udvarlóim, és elég sokan elég könnyedén belém szerettek), de se nem önző, se nem manipulatív nem vagyok, pénzéhes érdeknő meg aztán pláne nem. De a kérdésed szerint csak ez a típusú nő lehet kelendő? Akkor én most vagy félreértelmeztem az elmúlt ~10 év tapasztalatait, vagy valójában egy aljadék féreg nőstényállat vagyok?
Szerintem csak nagyon rossz körökben forogsz. Ha van mit szeretni benned, akkor fognak, függetlenül a külsőtől. Bár nyilván nem árt, ha csinos vagy, de nem kell szupermodellnek lenni, hogy észrevegyenek (én sem vagyok az). Az életkor meg persze számít, egy (normális) 40 éves mégsem kezd 15 évessel, de korosztályon belül szerintem ennek nem igazán van jelentősége.
Férfiként én beismerem, nekem tényleg az önző, manipulatív, bunkó, agresszív, nőkre áll fel.
Értékelem a rendes lányokat, mint ember, de ami a szexuális kisugárzást illeti, a jégkirálynőktől forr fel a vérem.
Nem tehetek róla, nem én választottam, hogy ez legyen a vágyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!