Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha elkezdtem őszülni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha elkezdtem őszülni 30 évesen, az gáz vagy fessem be?

Figyelt kérdés
Kezd őszülni a halántékom és kicsit a homlokomnál. Egyébként világos-gesztenyebarna.

2020. dec. 5. 11:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért a 30-40 éves férfi java már kopaszodik, vagy őszül. Szóval nem értem a problémát. Meg a legtöbb 30-40 között alapít családot. Nagy baj volt a fejben, aki ezt mondta neked. Egy nő 30 évesen is még jó nő, sőt van egy 39 éves nő, aki 32 nek néz ki és napi 5-6 pasi szólítja le az után ha kimegy. Tudom, mert mikor mentem vele, akkor odament hozzá 2 pasi is. Szóval ez hülyeség, hogy csak 30 ig van élet.
2020. dec. 5. 13:12
 12/15 anonim ***** válasza:
33 leszek mindjárt, és már vannak ősz hajszálaim. Apám is 30as éveiben kezdett őszülni. F
2020. dec. 5. 13:44
 13/15 anonim ***** válasza:

""egyértelműen azt tapasztalom, hogy nincsenek a nők jó véleménnyel a 30 feletti férfiakról.""

Én meg csak azt olvasom és látom mindenhol, hogy a fiatal lányok 25-30 feletti férfiakat akarják, 18 évesen is.

Múltkor egyik 22 éves női kérdező azt írta ki, az 50 éves férfiakat szereti, mert minden ősz hajszál és RÁNC számára egy történetet mond el.

2020. dec. 5. 15:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha téged nem zavar,akkor nem mindegy?
2020. dec. 5. 16:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát nekem tetszene ha a férjem befestene de ő ezt b**i$nak gondolja. Szerintem amúgy nem sármos, de el tudom fogadni, hiszen én se szepulok ahogy venulok :D
2020. dec. 6. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!