Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha elkezdtem őszülni 30 évesen, az gáz vagy fessem be?
Figyelt kérdés
Kezd őszülni a halántékom és kicsit a homlokomnál. Egyébként világos-gesztenyebarna.2020. dec. 5. 11:59
1/15 A kérdező kommentje:
Ja és gyerekként nagyon szőke voltam, szinte fehér, aztán bebarnultam.
2020. dec. 5. 12:00
2/15 anonim válasza:
Elég gáz, idősebb nőknél próbálkozz, 35 évtől felfelé.
3/15 A kérdező kommentje:
Igazából sak erős fénynél látszik némileg, és ha hosszabbra hagyom, olyan 4-5 centisen.
2020. dec. 5. 12:03
4/15 anonim válasza:
28 évesen már elkezdtem halántéknál őszülni. Sosem okozott gondot.
Egyszer mondtam egy barátnőmnek, hogy baj e, erre visszakérdezett, hogy szerintem ő miért festeti a haját? :) Nagyon sokan őszülnek már fiatalabb korban (genetika, és stressz)
6/15 anonim válasza:
Ennél csak az a nagyobb gáz férfiaknál, ha látszik a lenoves. Az pedig rövid hajón egy hét után fog.
7/15 anonim válasza:
Nekem korombeli nő mondta már, hogy ne gondolkozzak már családalapításon, ha eddig nem volt családom, 30 feletti férfi vagyok, egyértelműen azt tapasztalom, hogy nincsenek a nők jó véleménnyel a 30 feletti férfiakról.
8/15 anonim válasza:
Azért a 30-as években bőven lehet még családot alapítani.
9/15 anonim válasza:
"egyértelműen azt tapasztalom, hogy nincsenek a nők jó véleménnyel a 30 feletti férfiakról."
Mert mi férfiak olyan marha jó véleménnyel vagyunk a 30 feletti nőkről? :)
10/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem jól áll. Ez a lényeg.
2020. dec. 5. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!