Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akar mostanában majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar mostanában majdnem minden 28-33 közötti pasi gyereket?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, nem akarok soha, emiatt abbamarad az ismerkedés.
2020. dec. 4. 18:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Utolsó, majd akkor is ezt mond h 10-15 év házasság után a nő talál egy jobb kant és viszi a lakást a fejed fölül, meg a gyerekeket is az új mókusához. Rengeteg ilyet ismerek, többet mint kellene...
2020. dec. 8. 18:09
 22/22 anonim ***** válasza:

Én meg pont fordítva látom férfiként, hogy töretlenül sikeres a nemzeti tenyészprogram az adókedvezményeivel és a helikopterpénzekkel.

Így sokszor még az a nő is gyereket akar, akiről pár éve elképzelni nem tudtam.

Tudatos gyerektelen közösségekben meg a másik végletet látom. Vagy a barbár állat, aki a férfitől várná el, hogy köttesse el magát, vagy akinek első körben pszichoterápiát javasolnék, mert én is szeretem az állatokat, de mikor már "gyerekeként" kezeli meg egy ágyban alszik vele meg szájon csókolja, az már nekem kicsit sok. Annyit tudok pszichológiából, hogy az ilyen embernek elég súlyos gondoskodási kényszere van és valószínűleg rengeteg frusztrációt hordoz.

2020. dec. 9. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!