Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mostanában majdnem minden 28-33 közötti pasi gyereket?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, nem akarok soha, emiatt abbamarad az ismerkedés.2020. dec. 4. 18:43
11/22 anonim válasza:
31 vagyok, én sem akkarok gyereket. De tény, hogy az ismerősi körömben ilyen korban gondolkodnak a gyerektémán, persze nem mondom azt se, hogy a párjuk erőlteti egy részének.
12/22 anonim válasza:
Miért ne? Ezelőtt 30 évvel az emberek többségének családja volt ebben a korban. Ma meg pont abból van kevesebb, akinek van.
13/22 anonim válasza:
28 vagyok, nem akarok én sem. Őszintén nemigen találkoztam olyan férfival, aki akart volna, aki nőket ismerek, ők mind akarnak.
15/22 anonim válasza:
Igen, mostanság legtöbben 40 körül jutak el oda, főleg vidéken, ahol alacsonyak a bérek, hogy van saját lakás, lehet gyereket vállalni.
16/22 anonim válasza:
Nem akarok gyereket de nem válaszolsz a privátra.
17/22 anonim válasza:
Én tagja vagyok tudatosan gyermekmentes közösségnek az ott lévő emberek 60%-a diplomás.
Am én sem akarok. Időm se lenne rá a munka miatt. Most is ügyeletből írok.
Meg tudom, hogy önző agyagváza vagyok és a pokolban fogok égni de rohadt jó érzés mikor a teljes fizetésedet magadra tudod költeni. Utazgathatsz vehetsz amit akarsz. Semmi okom nincs ezen változtatni.
Az elméleted butaság.
31 F
18/22 anonim válasza:
"Ezelőtt 30 évvel az emberek többségének családja volt ebben a korban."
Hát az 30 évvel ezelőtt volt :) Nem ma.
19/22 anonim válasza:
Én 18F vagyok, de már most tudom, hogy minimum 3-4 gyereket szeretnék 20 éven belül, szóval lehet hogy különleges igényeim vannak, vagy pedig család-centrikus vagyok, vagy pedig egyke vagyok és szeretnék változtatni a családi élethelyzetemen. :D
20/22 anonim válasza:
Én itt vagyok 30 évesen. Annyit tudok, hogy ha találnék valakit akivel jól megvagyok azzal szeretnék 2-3 gyereket.
Nekem olyan nő nem is kell aki nem akar szülni. Akkor semmi értelme együtt lenni, mert tudom, hogy 1-2 éven belül ez nagyon zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!