Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Szerintetek lehet általánosságban a nők gondolkodásáról beszélni? (kifejtős kérdés)
Röviden a sztori:
Sok kritikát kapott a srác, hogy a nők külön vannak véve a férfiaktól és általánosságban beszél róluk. Erre az ő véleménye, hogy a férfi nem nő és általánosítás nélkül nem lehet oktatni, hiszen mindig azt kell mondani ami általánosságban véve jó. Ebbe van valami nyilván és nekem nem is az a bajom, hogy ez mennyire hatékony / nem hatékony.
Viszont rengetegszer lehet azt hallani, hogy a nők ezt akarják, a nők azt akarják. Nem azt, hogy a nők gyakran ezt akarják, viszont sokszor meg nem. Nyilván van amiben szinte az összes nő egyetért, például ha a férfi büdös, instant bann. Viszont ebben is lehet kivétel de kevés (van jobb példa is ennél). Na de vannak olyan helyzetek, ahol meg a különbség lényegesen nagyobb és nekem ott vannak problémáim vele, mert ott is a NŐK véleménye van egybevéve, vagy majdnem mindenkié minimális kivétellel.
Például a testalkat esetében, az utcai csajozás esetében is minden nő egybe van véve (és minden pasi is), pedig ott eltérőbbek a vélemények. Az utcai leszólításnál nem is a példa a bajom, hanem a nézet, hogy egy magabiztos pasi minden jó nőt mindig leszólít, különben nem magabiztos. Nem az a bajom, hogy kivannak jelölve a nők, hogy ők a nők, meg a férfiak, hogy ők a férfiak, mert nem kiskutyák mégiscsak, no de nem is mind ugyanolyanok.
Két linket küldtem, pls nézz bele ha ezt mind elolvastad. Ti erről mit gondoltok?
Kicsit konkrétabbá teszem a kérdésem.
Ugye az a nézet, hogy mivel evolúciósan a nők egy magabiztos, utódokat megvédő férfit akarnak, a férfiak meg egy termékeny nőt, így lehet általánosságba mondani, hogy melyik nemkel mi kell.
Viszont szerintem amit ő mond, az túlzás, szerinte így van. Emiatt mondja általánosan, hogy ilyen a magabiztos férfi, így kell ismerkedni. Ennek van alapja, na de ennél több az egyéniség. Nézzétek meg a videót ha esetleg nem tettétek és akkor érződik amit mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!