Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alkalmazza (társadalmi hozadék, vagy a női nem egymástól tanulja) 10/8 nő legalább a kegyes hazugság elvét, még anonym oldalon is (persze ugye félelem a piros kéztől az nagy motiváló), hogy megtévesszék a férfiakat?
Vannak dolgok, amiket itt leírtál, amit én mondtam is fórumon is, életben is, és tényleg igazat mondtam. Több évig éltem olyan párkapcsolatban, ahol nekem volt lakásom, a páromnak nem, egyikünknek sem volt kocsija (nem hiányzott akkor sem, ma sem), túlsúlyos volt a srác, objektíven nem egy 10/10es arc (nekem attól függetlenül veszettül tetszett), ráadásul több, mint 2x annyit kerestem (ő 100-120 között, én 260-at). Nem azt mondom, hogy nem örültem volna neki, ha többet keresett volna, mert az hazugság lenne, de így is boldog voltam. Nem a pénz miatt mentünk szét.
Vannak dolgok, amikkel kapcsolatban bizonyos férfiaknak mismásolok, vagy nem pontosan azt mondom ki, mint amire gondolok... lehet kegyes hazugságnak nevezni... ezt tényleg igazából óvatosságból teszem. Nem egyszer megtapasztaltam azt vagy láttam azt, hogy sok férfi nem akarja elviselni az igazságot, és ha a kérdésre, hogy miért nem akarunk velük lenni, az igazat mondja egy nő, akkor elkezdi ordítva kutyázni a nőt, rosszabb esetben elkezdeni bántalmazni. Online meg sem időm, sem energiám arra, hogy egy egész éjszakát végigvitatkozzak vkivel, aki nem képes megérteni az álláspontomat, és meg akar győzni, hogy márpedig nekem esélyt kell adnom neki meg rosszul gondolom, hogy nem akarok összejönni pl. vkivel, aki egy háromszavas mondatot nem tud leírni 5 helyesírási hiba nélkül (konkrétan megpróbált itt több ember is kommentben meggyőzni, hogy márpedig ő nem igénytelen azért, mert sz.ik bele a helyesírásába... szíve joga nem igénytelenségnek tartani, én annak tartom... de nincs kedvem a saját álláspontomat bizonygatni vadidegeneknek, aminek úgyis az a vége, hogy egy sznob p...a vagyok - és ez csak egy db példa). Én nem akarok ilyen helyzetbe belekerülni, konfliktuskerülő típus is vagyok... így ha pl. odajön hozzám egy marha büdös ember, akkor nem azt fogom mondani, hogy azért nem akarok vele menni sehova, mert hányingerem a szagától. Vagy ha vki ismeretlenül rámír egy NEM társkereső platformon, nem azzal fogom elküldeni, hogy már azzal kiesett, hogy ismeretlenül rámírt, mert parasztságnak tartom meg ijesztőnek.
#7: "akkor javaslom, hogy kezdj el irogatni egy 30 éves nő nevében, küldj el egy átlagos fotót, amin mondjuk a nőnek nagyon kicsi a melle vagy nagy az orra,de semmiképpen babaarc, írd oda hogy albiban laksz, az anyukád rokkantnyugdíjas, és 180 a nettód és mondjuk recepciós vagy."
A napokban épp panaszkodott (dicsekedett) egy PaDöDö testű kolléganőm, hogy nézzem meg milyen emberek írnak rá társkeresőn.
Betölt egy méteres listát és elkezdi random megnyitogatni az embereket. Gondosan válogatott szempontok alapján.
Nézzem meg, ez öreg bácsika. (valóban)
Ezt nézzem meg, nem is tud magyarul valami szerb vagy albán nyelven ír rá. (valóban)
Ezek szexet akarnak, az a farkáról küld képet (valóban).
Ezzel most mit kezdjek? (18 éves srác, a csaj meg 27, de nagy probléma...)
Majd ahogy görget és mutogatja rákérdezek TÖBBSZÖR, hogy és azzal mi bajod? És ezzel mi bajod?
Mintha meg sem hallotta volna a kérdést. Pedig többször megismételtem.
Majd mikor már eltette a telefonját csak kötöm az ebet a karóhoz és rákérdezek újra. Mi volt a válasz?
"Melyikek? Már nem emlékszem. Jaj, most nem veszem elő újra a telefont. De azok is gázosak voltak."
Szóval akire nem tud semmi rosszat mondani, azt egyszerűen ignorálja, levegőnek nézi és a végsőkig kitér a válaszadás alól.
#11: Mert a karrierista nők vagy nem is akarnak komoly kapcsolatot, vagy csak olyan férfivel, aki náluk még magasabb egzisztenciával rendelkezik. És nem meglepő módon azok a férfiak, akiknek megvan mindenük és nem feszülnek meg azért, hogy megteremtsék a nőnek minden vágyát azok nem olyan nőt akarnak, aki rivalizál velük meg teljesen autonóm, hanem igen... egy irányíthatóbb, behódolóbb nőt. És a pénzük, egzisztenciájuk miatt rendszerint meg is kapják. Még akkor is, ha úgy néznek ki, mint Schmuck Andor.
A karrierista nők a saját csapdájukba esnek, ugyanis a sikert és a pénzt hajszolva nem esik le nekik a tantusz, hogy mivel ők maguk átvették a férfias szerepet, így olyan (elnőiesedett) férfiakkal passzolnának, akik mellett meg ők maguk nem érzik jól magukat, hiszen biológiailag ugyanúgy nők és ugyanúgy férfias férfira vágynának.
Ezt nem fogják az ultrafeministák sosem megérteni, hogy a biológia az biológia. A nőkből a gyenge férfi az anyai ösztönt váltja ki maximum, ami a ritka perverzióktól eltekintve pont ellentétes a szexualitással.
Míg a férfiakból az erős nő azt, hogy le kell dominálni és bújós kiscicát csinálni belőle.
A karrierista nő osztályrésze tehát vagy az, hogy egy nyámnyila selyemfiúval, egy mamahoteles árufeltöltővel vagy hasonló egyeddel jön össze, akiket még a saját szintje is lúzernek vagy férfiatlannak tart.
Vagy az, hogy egy valóban domináns férfi mellett bizony behódol és azt csinálja, amit a férfi mond.
Úgyhogy gondban van, mert ebből egyik utat sem akarja választani, így 100 karrierista nőre jut 5 olyan férfi, aki nem csak minden szempontjuknak megfelel, de még velük is akar lenni.
"A karrierista nő osztályrésze tehát vagy az...."
Egyik sem. Leginkább egy hozzá hasonló, dolgozni szerető férfi, akivel egyenrangú a kapcsolatuk.
De látom, nektek az sem jó, ha keveset keres a nő, az sem ha sokat, mert akkor tuti valami lúzerrel fog összejönni vagy elnyomják. Nos, egyik sem.
#26: Te sem hallottad még azt a mondást, hogy ellentétek vonzzák egymást.
Egy férfi egyébként is szereti a függetlenséget, hát még a karrierista férfi, akinek a munkája, karrierje a legfontosabb. A kevés kis szabadidejét nem egy olyan nővel fogja megosztani, akinek szintén a karrierje a legfontosabb és ha szerencséjük van, akkor hullafáradtan összejönnek mert mindkettőjüknek ugyanakkor van a munkaideje és a szabadideje.
A karrierista ember mindent feláldoz a karrierje oltárán. Az életében a maximális hatékonyságra törekszik. Nem főzőcskézik, ételt rendel, nem takarít, takarítót alkalmaz, csak a fontos hívásokat veszi fel, a többire személyi asszisztenst tart, ingatlanost, pénzügyi tanácsadót és minden mást megbíz, kiszervezi az összes olyan "felesleges" munkát, amit csak lehet, hogy maximálisan a karrierjére koncentrálhasson, abban képezhesse tovább magát.
Vagy az ellenkezője, minimalista életet él és igyekszik mindent magának csinálni a kialakult rutinja alapján, hogy minél több pénzt meg tudjon takarítani, amit önképzésre, saját vállalkozásra tud fordítani, hogy még több legyen és abból el tudjon menni nyaralni, tudja növelni az életszínvonalát hosszútávon.
Karrierista ember mellett csak olyan valaki marad meg komoly kapcsolatra, aki vagy nagyon toleráns/behódoló és NEM ZAVARJA, hogy minden a párja és annak karrierje körül forog, vagy akinek érdeke fűződik hozzá (kompenzál a pénzzel a mindig elfoglalt párja).
Ezért sikeresebbek a karrierista férfiak, mert rengeteg nő még most sem veti meg azt, hogy behódoljon azért, hogy utána elvigyék őt wellness hétvégére meg nyaralni meg értékes ajándékokat kapjon a pasitól a férfi motivációja pedig legtöbbször az, hogy fullos fiatal nője legyen aki kis cuki és örül a meglepiknek és hercegnőnek érzi magát mellette, felnéz a pasira, ez tovább motiválja a pasit abban, hogy még keményebben hajtson. (minden sikeres férfi mögött áll egy nő)
A karrierista nő pedig a karrierizmusa ellenére megőrzi női mivoltát, így fájna az önérzetének egy fentihez hasonló kapcsolat, úgy érezné ő tartja el a pasit meg a társadalom is jobban megszólná, mert a másik változat hagyományos és megszokott, hogy a férfi tart el egy nőt vagy többet rak a közösbe, ez meg új és modern, maximum feministább országokban fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!