Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért alkalmazza (társadalmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alkalmazza (társadalmi hozadék, vagy a női nem egymástól tanulja) 10/8 nő legalább a kegyes hazugság elvét, még anonym oldalon is (persze ugye félelem a piros kéztől az nagy motiváló), hogy megtévesszék a férfiakat?

Figyelt kérdés
Ugye ezer félét ismerünk a nőktól. Nem kell saját lakás 30 felett, elég az albérlet (holott szeret a legtöb nő beleülni a jóba), nem kell 4-500 ezer nettó, elég a 180-200, csak tartsa el magát. Nem kell a jópasi, csak legyen rendes normális (persze ez a szemükben vonzó, tanult, jó családi háttér), nem kell az autó (mégis 10/9 esetben a nő ül az anyósülésen), mert minek, meg nekem van. Nem baj ha csendes a pasi, azokat szeretem (aztán mind szóf.só nagydumással van legtöbbször), meg 10/10 mondja, hogy küldj képet, megmondom az őszintét rólad és jön abból kerekesen 2 válasz. Rendes nő vagyok, mindenkinek visszaírok, aztán 100 ból 1-2 jópasinak a z üzenetére válaszol csak pl társkeresőn. Sorolhatnám estig a dolgokat. Mire jó ez az egész kegyes hazugság dolog? Amit ők is tudnak hogy az,. mégis erőltetik.
2020. dec. 4. 09:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
97%
és amúgy ha nem akarjátok hogy egy nő beleüljön a jóba, amit összehoztatok, kérdem én, miért nem akartok karrierista nővel kezdeni, aki kerek perec kimondja hogy nem kell gyerek, mert akkor tönkremegy a karrierje, nem veszik vissza, szarabb munkát kap, a beteg gyerek miatt folyton szaladgálni kell és emiatt már kiszorítják a korábbi pozíciójából? Millió egy nőt ismerek, aki vezető pozícióból jött el, volt valaki, bedolgozta magát a szakmába, aztán szült egy gyereket és annyi volt a karrierje. ha mégsem, akkor meg mindig másra volt bízva, apura, nagyikra stb, több iylentől is elvált a férje. aztán ott vannak a multikban napi 12 órát dolgozó szinglinők, akiknek van autójuk, lakásuk, igaz hitelre, de jár hozzá takarítónő, főzni nem főz, mert nincs ideje, szinte még randizni sem. Elveszi ezt a nőt valaki, mert nem hiszem. Legyen a nőnek pénze, háza, kocsija mindene, de úgy hogy közben 4 órában megkeresi ezt a pénzt, aztán onnantól lót fut a férje meg a gyerekek körül, miközben persze a férfi nagyjából csak besegítget és külön gyűjti a lóvéját vagy hogy gondoltátok?
2020. dec. 4. 10:28
 12/27 A kérdező kommentje:
Nem muszáj recepciósnak lenni, hogy valaki 180-220 között keressen. Legyen csak pl múzeológus, régész, ápoló, mentős, rendőr, tűzoltó, köztisztviselő, agrármérnök, stb. Nagyon sok van.
2020. dec. 4. 10:35
 13/27 anonim ***** válasza:
86%
És egyetlen múzeológusnak, régésznek, ápolónak, mentősnek, rendőrnek, tűzoltónak, köztisztviselőnek sincs barátnője vagy felesége, ugye?
2020. dec. 4. 10:40
 14/27 anonim ***** válasza:
52%

Ki nem szeret beleülni a jóba? Komolyan... Csak ideális esetben az ember nem várja el ezt és nem erre a célra tart fenn párkapcsolatot. És ez egyébként rátok is vonatkozik, sőt, csak rátok igazán.

Engem például a tanulásban és nem a párkeresésben motiváltak ezek a dolgok. De motiváltak, ki ne akarna 30 éves korára ott tartani, hogy nem a létbizonytalanságba öregszik bele, nem oda vállal gyereket(ha akar), nem egy putriban él vagy az anyja nyakán, stb, stb... 200-as fizu nálam arra volt elég, hogy a pályám elején tengődjek, ha enni szeretnék, rezsit fizetni plusz 1-2 váratlan kiadás. Szar, hogy sok ember ennyit keres, de én ezt nem tartom életnek és nem akarok így megöregedni, ezért pedig mindent megtettem annak idején, mikor csinálni kellett. Az, hogy kinek mi az alap normális, teljesen egyénfüggő, jellemzően a magukat normálisnak, átlagosnak mondó emberek bőven az elviselhető szint alatt vannak, ha együttélésről van szó. Dehát, ki vagyok én, hogy meg akarom válogatni, hogy kivel rontom az életminőségem, ugye?... A legtöbb ember, aki engem akart, feleannyit nem tett magáért és az életéért, mint amennyit én beletoltam önmagam fejlesztésébe. Egy ilyen emberrel szorosan együttélve csak lefelé vezetne számomra az út, mindenféle önteltség nélkül. Nem kell kolonc, ezt te is beláthatod. Ha neked mégis, az a te ügyed. A csendes embereket meg mondjuk kifejezetten nem szeretem, számomra az súrolja a bunkó határát, ha valaki nem beszédes és csak lapít egy társaságban és egy kapcsolatban ia zárkózott. Én nem szeretem az ilyen komfortzónás normie embereket, magam sem vagyok ilyen. Ez van.

De ha leírom, hogy hasonlót keresek, akkor megy a durci meg a lepontozás, meg az én qrva anyámat, hogy van erőm rendszeresen edzeni, továbbképezni magam, félretenni a fizetésem lassan felét és volt erőm két egyetemi diplomát megszerezni, az otthonom és önmagam rendbentartásáról (ahova nem jöhet be senki, ha erre nem képes) nem is beszélve. Akik feleennyire nem képesek, azoknak kibszott érdekes módon miért pont én kellek? Miért vannak megsértődve emberek, ha hasonlót akarok, mert megdolgoztam érte és amíg ti a húst vertétek, én talán tettem is valamit és megtanultam magamnak egy normális életet biztosítani? Miért kell nekem még ezek után bármelyikőtökkel kínlódnom ahelyett, hogy egy olyan emberrel lennék, aki valóban társam és nem az én erőforrásaimon osztozunk? Hmm?

2020. dec. 4. 10:51
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem kegyes hazugságok.

A kegyes hazugság az, amikor azt mondom az öcsémnek, hogy gyönyörű a süti amit készített, mert tudom hogy nagyon igyekezett, pedig ronda.

Kegyes hazugság az is, amikor a 72 éves nagymamámnak azt mondom, hogy nagyon divatos az új kosztümje, amit valami bunkó eladó rásózott, és baromira nem divatos kb tíz éve, de szegény Mama azt hiszi hogy nagyon divatos.

2020. dec. 4. 10:56
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg nő ül a volánnál az a baj, ha a nőnek van lakása az nem is létezik gyakoris fogalmak szerint.

Ez itt amit tálaltok nem a valóság, köze sincs hozzá nyomokban sem.

Remélem aki idetéved az életből merít példákat és nem innen.

2020. dec. 4. 10:57
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Milyen érdekes, hogy mindig az hangoztatja a vagyon, a tudás/végzettség és az igényes megjelenés fölöslegességét, akinek nincs...
2020. dec. 4. 10:58
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Életemben soha egyetlen nőt sem érdekelt, hogy van-e saját lakásom vagy hogy mennyit keresek. Legfeljebb a saját önbecsülésemet határozták meg ezek.

Az már más kérdés, hogy az pl. valóban érdekli a legtöbb nőt, hogy milyen környezetben élsz és vannak-e ambícióid.

2020. dec. 4. 12:07
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

Ezek nem hazugságok, hanem az alap dolgok.

Igen, elég a 200 ezres fizetés, nem kell saját lakás, kocsi, nem kell nagyon jóképűnek, kigyúrtnak lenni stb.

Mert ha éppen ez áll rendelkezésre, akkor ez lesz nekik jó.

DE!

Amint bejön a képbe egy kicsivel jobb ember, akinek mondjuk van autója, akkor dobbantanak. Nyilván nem KIZÁRÓLAG ezért, de ha alapból megvan az összehang, jóba lesznek akkor már az első esetben felsorolt férfit dobni fogják.

Ezt átéltem, pedig amíg együtt voltam exemmel én is fejldőtem, lediplomáztam, munkám lett, saját lakásom, sőt azóta egy nyaraló is stb.

Nem számított semmit.

Mindig lesz nálad jobb, és amíg a nők megtehetik, hogy kötetlenül válogatnak addig meg fogják tenni.

Aztán lehet, hogy később megbánják, mert a "szép, új audis" menőgyerek veri, fűvel-fával megcsalja őket, gyereket csinál nekik, majd otthagyja őket a francba.

Ez egy ilyen "játék".

De ez igaz a férfiak jelentős részére is.

2020. dec. 4. 13:18
 20/27 anonim ***** válasza:
87%

Férfi vagyok. Van barátnőm és lenne rám más jelentkező is. Az előző munkahelyemen 160 nettót kaptam, fel is mondtam. Saját lakásom sincs.

Mit szeretnél hallani? Férfiként mint mondjak, ha ez a helyzet? Persze, hogy vannak nők, akik lakást és sok pénzt akarnak. Ahogy vannak olyan férfiak is, akik óriási melleket. Ettől függetlenül NEM CSAK ilyen emberek vannak.

2020. dec. 4. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!