Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zavaró ha a férfinak gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró ha a férfinak gyereke van? Mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
Egy gyereke van és nem ő neveli.
2020. dec. 3. 22:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Jó esetben egy 30-40 éves embernek van gyereke. Nekem nem is kellene olyan pasi, akinek ilyen korban még fogalma sincs, hogy milyen szülőnek lenni, mert mi a jó fenét csinált idáig? Vagy a kutyának sem kellett, és azért nincs gyereke, vagy eleve nem szereti a gyerekeket, de akkor megint csak nem egymást keressük. Szóval nálam az lenne a kizáró ok, ha nincs neki. Nem vagyunk egyformák.
2020. dec. 4. 08:58
 12/21 A kérdező kommentje:
De nekem sincs gyerekem azért így más a dolog mint akinek szintén van.Bizonytalan vagyok emiatt.
2020. dec. 4. 09:57
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 39 évesen, gyereket nem akaróként találtam meg a szintén gyereket nem akaró 41 éves páromat. Nyilván kisebb volt a tó, amiből halászni lehetett, de nem lehetetlen. De inkább egyedül maradok, mint hogy más gyerekével nyűglődjek, mert nem szeretem a gyerekeket és nem férnek bele az életembe. Senkinek nem lenne jó, ha belemennék egy ilyen kapcsolatba. Ezen gondolkozz el te is, hogy el tudod-e képzelni az életed más gyerekével.
2020. dec. 4. 10:11
 14/21 anonim ***** válasza:
25%

Jó esetben egy 30-40 éves embernek van gyereke. Nekem nem is kellene olyan pasi, akinek ilyen korban még fogalma sincs, hogy milyen szülőnek lenni, mert mi a jó fenét csinált idáig

Mondjuk 35 évesen eddigi 4 barátnőmből 1 hisztis volt, egy az exét keresete bennem, 2 meg karrierista vagy hazudós volt és megcsalt.

2020. dec. 4. 10:42
 15/21 anonim ***** válasza:
35%

És ? Nem vele lakik közöd nincs hozzá.

De. Ha zavar ne jöjj össze gyerekessel.

De ez is olyan, hogy egy kor után ha valaki nem kellett senkinek akkor az olyan is. Tehát vagy selejt vagy gyereke van

2020. dec. 4. 11:05
 16/21 VincentLaw ***** válasza:
42%

Jah, ez nálam úgy nézett ki, hogy a 4 exem lelépett mással. Így nehéz azért összehozni családot. Nem érzem magam ludasnak, hogy még nincs gyerek 32 évesen.

2020. dec. 4. 11:39
 17/21 anonim ***** válasza:
59%
Utolso. En sem. De ha itt elkezdem olvasgatni az oldalt, akkor kiderul h mi vagyunk a hibasak...Ha egy pasi rendes, atlagos keresetu, atlagos kulseju, akkor gyakorta verik át a nok es hagyjak el egy jobb pasiert.
2020. dec. 4. 11:44
 18/21 anonim ***** válasza:

14-es. Mégis hány évig voltál egy nővel, mire sikerült rájönnöd, hogy hisztis, karrierista, hazudós, stb? Nem csak a nőkkel van a gond, az már világos.

17-es meg a szegény ártatlan átlagos pasi, aki jaj szegény, becsapják. Gonosz, gonosz nénik.

2020. dec. 4. 12:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Aki nem akar gyereket sajatot se az mi okból?
2020. dec. 4. 16:19
 20/21 anonim ***** válasza:
53%

“Senki nem kivancsi mas borjara.” Fuuuj ilyet hogy lehet egyaltalan irni?

Egyebkent nekem szemely szerint kizaro ok lenne, de nem maga a gyerek miatt, hogy nem nevelnek vagy lennek kivancsi mas gyerekere. Szimplan csak azert, mert nekem meg nincs gyerekem, es szeretnem ezt majd ugy megelni, egy olyan ferfival akinek majd a szulove valas szinten egy uj dolog lesz, es eppugy ez lesz az elso ilyen esemeny az eleteben mint ahogyan nekem is. Ez egy nagy esemeny es szeretnem igy megelni egy ilyen emberrel…

De! Ha egy elvalt no lennek, es lenne mar gyerekem, akkor viszont abszolut nem zavarna.

2022. jan. 16. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!