Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 eves, nornalis, nem tulsulyos, nem ronda, gyerektelen es diplomas munkakorben dolgozo ferfinak miert ne lehetnenek olyan elvarasai a nő felè, hogy 30-35 kozotti legyen, ne legyen gyereke es ne legyen 100 kilos?
Szerintem elvárásod bármilyen lehet. Magad döntöd el kivel tudnál együtt lenni, mondjon bárki bármit. :)
(Mármint törvényi kereteken belül, mielőtt valaki fogást talál ezen :D)
270 et keresel ? Az majdnem budapesti minimálbér. Mind ezt negyven évesen ? Nevetséges amit eddig elértél.
Keress 40-50 közötti teltgalamb milfeket.
Nem is ertem a kérdést. Eleg határozott elkepzelesnek tunik ez részedről! Miért tetted fel a kérdést, megerositesre vagysz, hogy igazad van? De miert számít mas véleménye?
Miert ne lehetne ez az elvarasod?Te életed, te ertekrended, te döntésed,Te tudod kivel éreznéd jol magad. Mi ezt nem donthetjuk el helyetted, magadnak kell tudnod mi a jo neked. Max kicsit szűkül a kor, akik kozott valogathatsz, vagy kicsit tovabb kell keresni az igazit,de legalább tudod kit akarsz.
Mindenki arról ábrándozik akiről akar, egyelőre.
Aztán ha majd az álmainkat is számontartják lesz ám dádá.
Én tökéletesen letojom ki milyen párt keresgél.
Azt mondjuk nem vágom, hogy egy 40-es főszer miért akar pl30 évest vagy 35-öt kifejezetten? Mi a különbség egy 35 és egy 40 éves nő között? Vagy ha ugyanazzal a nővel 35 évesen vagy 40 évesen ismerkednél meg?
Szerintem ezek csak számok.. Ja várj, azt hisze értem: talán gyereket szeretnél, ezért a koros limit? Ugye idő amíg eljuttok addig a szintre, plusz 40-től már azért legtöbb helyen vagy gyerek is.
Ha meg nem akarsz gyereket ( 40 éves vagy, nem tudni neked van-e vagy milyen kapcsolatod volt ezidáig..), akkor tökmindegynek kéne lennie a kornak, akkor nem értem a fiatalabb célcsoportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!