Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem titok, hogy minden pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem titok, hogy minden pasinak a top nők jönnek be. Hogyhogy mégis a legtöbben nem top kategóriás nővel jönnek össze?

Figyelt kérdés
A férfiak ennyire megalkuvók? Inkább belevágnak egy kevésbé fullos nővel, csakhogy legyen valakijük, családjuk stb, mintsem az igényeiknek megfelelő párt keressenek?

2020. dec. 3. 14:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
30%
Mert mondjuk nincs annyi "top kategóriás" csaj, hogy minden pasinak "jusson", és ezért "kénytelenek beérni" a "rosszabb" csajokkal? 🙄
2020. dec. 3. 14:58
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

A büdös életben nem lesz top csajom :D Az összes randi amin voltam mind kellemetlen élmény volt.

Bár megjegyezném még az ismerkedésbe is kicsit belefáradtam már. Jelenleg csak magammal meg a karrieremmel foglalkozok hogy építsem magam. 5 éve vagyok szingli de egy normál átlag csajjal aki fele olyan jó mint én sem sikerül összejönni... Nem hogy TOP csajok :D

30F

2020. dec. 3. 15:35
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
És a top csaj miért legyen megalkuvó, hogy minden rá ácsingózó jottmenttel összejöjjön?
2020. dec. 3. 15:36
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatra ne a legszebb nőt keresd, hanem aki a legszebbé teszi az életedet.
2020. dec. 3. 15:58
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

"Tudjuk, hogy ha egy férfi nem kövér és igénytelen akkor bármelyik nőnél lehet esélye, a külső sokadlagos tényező."

Haver, ez legutóbb a 80-as években állta meg a helyét. Azóta nagyot változott a világ, soha nem számított ennyire a pasi külseje a nőnek, mint mostanság.

2020. dec. 3. 16:33
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki megérdemli a boldogságot, nem kell feladni."

Kivéve a nem top nőket, igaz? :DDD

2020. dec. 3. 17:14
 27/32 anonim ***** válasza:
Nem minden pasinak jönnek be a top nők. Én is inkább a kicsit husisabb csajokat szeretem. És fontosabbak számomra a belső értékek.
2020. dec. 3. 17:41
 28/32 anonim ***** válasza:
számomra a barátnőm top kategóriába sorolódik. Az, hogy szerinted nem az.. senkit se érdekel.. engem legkevésbé.
2020. dec. 3. 18:01
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
na megjött a tükör baromság a másik oldalról.nekem nem csak a top nők jönnek be meg amugy se próbálkoznék ilyeneknék
2020. dec. 3. 18:12
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
és a legtöbb férfinak se csak a top nők jönnek be szóval nem jött be a provokáció hogy megalkuvók lennének ezért.csürheted csavarhatod ugy is lebuksz hogy hazudsz
2020. dec. 3. 18:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!