Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem titok, hogy minden pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem titok, hogy minden pasinak a top nők jönnek be. Hogyhogy mégis a legtöbben nem top kategóriás nővel jönnek össze?

Figyelt kérdés
A férfiak ennyire megalkuvók? Inkább belevágnak egy kevésbé fullos nővel, csakhogy legyen valakijük, családjuk stb, mintsem az igényeiknek megfelelő párt keressenek?

2020. dec. 3. 14:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván troll. Igen, a külső nem egyedül a fontos tényező, de aki ennyire felszínes, azt a személyisége sem tudja megszépíteni, hiszen a jelleme is szar. Valami kell ahhoz, hogy jó nőd legyen, vagy jóképűség, vagy jó személyiség, vagy lóvé. Ha egyik sincs meg, akkor leginkább semmilyen nő nem lesz, se top se bottom.
2020. dec. 3. 14:24
 12/32 A kérdező kommentje:
Igazad van 10!
2020. dec. 3. 14:26
 13/32 A kérdező kommentje:
De csak a nők esetében*
2020. dec. 3. 14:26
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Kosz, de nekem nem a top nok jonnek be.
2020. dec. 3. 14:27
 15/32 anonim ***** válasza:
90%

"Tudjuk, hogy ha egy férfi nem kövér és igénytelen akkor bármelyik nőnél lehet esélye, a külső sokadlagos tényező."

Te megjátszod, vagy tényleg ennyire ostoba vagy?

A nőknek is a férfi külseje az első, az kell a vonzalomhoz.

Átlag Józsival meg nem fog összejönni álmai nője, mert bárkit megkaphat és majd egy sportos jóképű srácot fog választani.

2020. dec. 3. 14:29
 16/32 anonim ***** válasza:
88%

Nem. 10-es vagyok, nem tudnék nekem nem tetsző pasit engedni, hogy hozzám érjen. Kiráz a hideg.

Van egy barátnőm, remélem, nem olvassa, ő mondta, hogy soha nem ment volna a férjéhez ahhoz, akihez, ha máshol él, mert lett volna jobb.

2020. dec. 3. 14:30
 17/32 anonim ***** válasza:
79%

"Kosz, de nekem nem a top nok jonnek be."

De. Soha nem értettem, attól lesz a nő TOP, hogy bejön neked.

Amelyik férfi nekem bejön, az lesz a 10-es.

Máskülönben kiábrándító, hogy "csak 7-es vagy, de bejössz". Nem, bejössz, ezért 10-es vagy. Hogy lehet a TOP olyan, aki nekem nem tetszik?

2020. dec. 3. 14:32
 18/32 anonim ***** válasza:
81%
En ugy vagyok vele, hogy nem az aramvonalas kasztnitol lesz egy auto jo. Sot, meglatasom szerint minel tobb idot fordit valaki a kulsejere, annal nagyobb lemaradast szenved el a belso ertekekben. Megalkuvas lenne? Szerintem nem. Van ami a kinezetnel is tobbet szamit. Neked lehet, hogy a kirakatbabu a TOP no, nekem ennel lenyegesen tobb elvarasom van, magasan tartom a lecet es ugy latszik a te megitelesed alapjan levo TOP nok nem tudnak atbujni alatta. Az en megitelesem szerint meg az a TOP no, aki nekem megfelel. Nekem pont az a furcsa, hogy milyen macakra mondjatok, hogy TOP no. Altalaban egyikben sem latom a leendo gyermekeim anyjat.
2020. dec. 3. 14:38
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
igazi genetikai szépségek férfiból meg nőből is kevesen vannak, mégis sokan vannak azért toppon. Attól lesz valaki top nő vagy férfi, hogy értelmes, szorgalmas, igényes, észreveszi hogyan lehet jobb és tesz is érte, keresi és él a lehetőséggel, ezáltal lesz szebb, gazdagabb, műveltebb. Sportol, tanul, ápolja a bőrét, követi a trendeket, ápolja a kapcsolatait, pénzt áldoz arra hogy eredményeket érjen el, így kerül a topba. Tulajdonképpen mindenki erre vágyik, de hát ott a lustaság, meg az igénytelenség, nem odafigyelés arra hogy miben kéne fejlődnünk, ezért aztán másoktól akarjuk megszerezni, azt hisszük ha megkapjuk top marcsit vagy top gézás, mi is olyan szépek, okosak, menők és gazadagok leszünk, mint ők, pedig dehogy...és nem mellesleg a top férfik inkább top nőkkel vannak és fordítva pl. modlel és sztárfocista, mivel mindketten ugyanazt az utat választották és mindketten megdolgoztak a topságért és egyenlő kapcsolatra vágynak.
2020. dec. 3. 14:38
 20/32 anonim ***** válasza:
81%

"a külső sokadlagos tényező."

Hahaha!

2020. dec. 3. 14:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!