Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem titok, hogy minden pasinak a top nők jönnek be. Hogyhogy mégis a legtöbben nem top kategóriás nővel jönnek össze?
"Tudjuk, hogy ha egy férfi nem kövér és igénytelen akkor bármelyik nőnél lehet esélye, a külső sokadlagos tényező."
Te megjátszod, vagy tényleg ennyire ostoba vagy?
A nőknek is a férfi külseje az első, az kell a vonzalomhoz.
Átlag Józsival meg nem fog összejönni álmai nője, mert bárkit megkaphat és majd egy sportos jóképű srácot fog választani.
Nem. 10-es vagyok, nem tudnék nekem nem tetsző pasit engedni, hogy hozzám érjen. Kiráz a hideg.
Van egy barátnőm, remélem, nem olvassa, ő mondta, hogy soha nem ment volna a férjéhez ahhoz, akihez, ha máshol él, mert lett volna jobb.
"Kosz, de nekem nem a top nok jonnek be."
De. Soha nem értettem, attól lesz a nő TOP, hogy bejön neked.
Amelyik férfi nekem bejön, az lesz a 10-es.
Máskülönben kiábrándító, hogy "csak 7-es vagy, de bejössz". Nem, bejössz, ezért 10-es vagy. Hogy lehet a TOP olyan, aki nekem nem tetszik?
"a külső sokadlagos tényező."
Hahaha!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!