Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Mennyire számít a test zsírossága? (példa lent)
3-as vagyok.( En szigoru dietan vagyok,gyurok,futok. )
Lehet,h jol nezel ki. A testaranyok fintosak: aranytalanul szeles vall es hat. Lapos has. Ha ez a befoglaloforma megvan,akkor biztos jol nezel ki.
Menj fel tinderre pozolos aluloltozott kepekkel es latni fogod,ha jo nok jelolnek.
Tinderen van 100+ matchem de ez több évnyi termés, viszont képek az arcomról vannak szinte csak, meg inges kép!:D Ez az utolsónak.
Többieknek: Ez kicsit fura kérdés lehet, a ti ismerősi körötökben is ez a kép van, mint nálatok? Mármint ott is jellemzőbb, hogy nem kell a kockahas, ha a pasi sportosabban izmos? A másik kérdésem, hogy azt látjátok, hogy általában a sportosabb/csinosabb nők is így vélekednek?
Úgy értem nekem az arc a legfontosabb és
Utálom a felszínes, arcra gerjedő nőket. Mert van ezer fontosabb egy pasiban, mint az arc. Pl a kezek, jelleme, orgánuma.
Ember, pontosan érzem a leírásból, hogyha tíz kilót felszednél, még akkor is elfújna a szél...
Ami itt megy GYK-n, főleg a testépítés rovatban (tele ilyen anorexiás psziochológiai beteg férfival, akiknek feleslege, hanem zsírfóbiája van), az nem normális. Ne olvasgasd, mert csak elhülyülsz tőle. Pont jól vagy úgy ahogy vagy, kell a francnak a férfi darázsderék... Az jó, ha vállas és izmos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!