Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, Nők! Mennyire számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Mennyire számít a test zsírossága? (példa lent)

Figyelt kérdés
A kérdésem elején leszögezem, hogy testkép zavarom van, ha szélsőséges vagyok, az ezért van. Ha egy pasi olyan kicsit zsírosan sportos, tehát van rajta látható izom de mellé valamennyi jól látható zsír is, az nem jön be kevésbé általánosan a lányoknak, mintha szálkás lenne kocka hassal? Ugye csapból is azt hallani, hogy a kockahas és a szálkás test a legjobb a nők szemében.

2020. nov. 30. 23:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.( En szigoru dietan vagyok,gyurok,futok. )

Lehet,h jol nezel ki. A testaranyok fintosak: aranytalanul szeles vall es hat. Lapos has. Ha ez a befoglaloforma megvan,akkor biztos jol nezel ki.

Menj fel tinderre pozolos aluloltozott kepekkel es latni fogod,ha jo nok jelolnek.

2020. dec. 1. 12:04
 12/15 A kérdező kommentje:

Tinderen van 100+ matchem de ez több évnyi termés, viszont képek az arcomról vannak szinte csak, meg inges kép!:D Ez az utolsónak.

Többieknek: Ez kicsit fura kérdés lehet, a ti ismerősi körötökben is ez a kép van, mint nálatok? Mármint ott is jellemzőbb, hogy nem kell a kockahas, ha a pasi sportosabban izmos? A másik kérdésem, hogy azt látjátok, hogy általában a sportosabb/csinosabb nők is így vélekednek?

2020. dec. 1. 12:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Úgy értem nekem az arc a legfontosabb és

Utálom a felszínes, arcra gerjedő nőket. Mert van ezer fontosabb egy pasiban, mint az arc. Pl a kezek, jelleme, orgánuma.

2020. dec. 1. 12:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Én vagyok a versenysportoló nő. Ugye én olyan körben mozgok, hogy a fiúk is le vannak pucolva, mert teljesíteni kell. De úgy látom, hogy a lány társaim is "átlag halandó" fiút választanak maguk mellé. Ami fontos nekik, hogy a párjuk is mozogjon, mert egy olyan partner, aki nem szeret sportolni, sose fogja megérteni, hogy ők miért edzenek heti 6x, akár napi 2x. De nem kell rommá gyúrniuk meg diétázniuk magukat. Alapvető igényesség legyen, de ennyi.
2020. dec. 1. 15:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Ember, pontosan érzem a leírásból, hogyha tíz kilót felszednél, még akkor is elfújna a szél...

Ami itt megy GYK-n, főleg a testépítés rovatban (tele ilyen anorexiás psziochológiai beteg férfival, akiknek feleslege, hanem zsírfóbiája van), az nem normális. Ne olvasgasd, mert csak elhülyülsz tőle. Pont jól vagy úgy ahogy vagy, kell a francnak a férfi darázsderék... Az jó, ha vállas és izmos vagy.

2020. dec. 1. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!