Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít, ha a következőt leírom, mikor regisztrálok társkeresőre? Kifejtve lent.
Szóval nem volt komoly, tartós kapcsolatom, mert semmi életem nem volt. Vagy tanulás volt 0-24-ben, vagy valami, ami elvette az időm/kedvem/energiám/pénzem attól, hogy közösségi életet éljek.
Nyilván a változtatás lehetősége az kezemben van, igyekszem tenni érte.
A kérdés, hogy ez milyen irányban mozdítana az esélyeimen egy társkereső oldalon/appon? Lenne különbség, ha a rögtön a bemutatkozóban írom vagy később, mikor már esetleg beszélgetünk.
Persze komoly szándékkal vágnék neki.
24/f
Felesleges.
Sőt kb bármit felesleges írni.
Csak a kép az érdekes.
Ahogy 2-es mondja.
Régen az egyik társkeresőn lehetett látni, hogy a leveleddel mi történt (olvasva, olvasatlan, törölve, olvasatlanul törölve).
Átlag férfiként gyakran jártam úgy, hogy írtam egy normális levelet, 5-6 személyes sort, nem sablont, kedves megkeresést.
Eredmény: XY megnézte az adatlapod, majd a levél státuszánál, hogy olvasatlanul törölve.
Minden nő nyafog, hogy nem akar sablon levelet kapni, pedig valójában írhatsz ennyit is a levélbe -> .
Ha a fotód bejön, akkor erre is válaszolni fog, ha nem jön be, akkor felesleges görcsölni, hogy mit írsz az adatlapra, és a levélbe.
(mindez átlag nőkkel, nem az insta királylányokkal)
igen ahogy 2-es és 3-as mondja.
Írhatsz te bármilyen különleges bemutatkozó szöveget, írhatsz bármilyen levelet , valóban mindenki lesz**arja.
Csak a képek számítanak.
Ha tetszel a csajnak, akkor annyi is elég, hogy "szia, szeretnélek megismerni"
Köszi a válaszokat!
Korábban én is így tapasztaltam amúgy, csak gondoltam rákérdezek.
Én a barátnőmet társkeresőn ismertem meg, írtam neki egy normális levelet, 5-6 mondatot. Mondta, hogy hálás volt, hogy értelmes levelet kapott végre, tetszett az adatlapomon leírt dolgok is neki. Egyetlen képem volt fent, azon se túl sok látszott belőlem. Beszélgettünk kicsit, kérdeztem, hogy ne küldjek normálisabb képeket rólam, azt mondta nem kell, úgyis a személyes találkozó dönti el, hogy megvan-e a szikra.
Találkoztunk, bejöttünk egymásnak, azóta is együtt vagyunk, imádjuk egymást.
Én átlagos kinézetűnek mondanám magam, barátnőmet meg nagyon szépnek. Mások szerint is nagyon szép, csinos, aranyos lány.
Szerintem add magadat, ki lehet fogni értelmes embereket is társkeresőn. Csak sajna belőlük kevesebb van.
6: én is így ismertem meg egy nőt, akivel 5 éves kapcsolatom lett.
Lehetséges igen!
Esélye? Kb mint a lottó 5-ös (tudod, azt is megnyeri néha valaki, csak 1:42 millióhoz az esélye), a társkereső annyival rosszabb, hogy lottót feladsz 2 perc alatt, itt meg órákat nézelődsz, utána levelet írsz, és mindez azért, hogy 1 másodperc alatt menjen a kukába, és kezdhesd elölről.
Ennél sokkal hatékonyabb módszerek vannak ismerkedni
8: egy randomszám generátorral 2 perc alatt csinálom a számokat, és utána SMS-ben újabb 1 perc feladni. Nem izgulok egy percet sem.
Viszont a társkeresőn én nem volam sosem híve annak, hogy az összees nőnek írjak, aki csak egy kicsit is potenciáis partner lehet, így aztán keresgéltem alaposan olyat, akivel összeillhetünk, utána végiggondoltam, hogy mi az, amit tudok róla, ez alapján milyen személyes levelet lehet írni neki. És vártam, hogy lesz e visszajelzés.
Tudom, én vagyok a looser, mert simán rá kell írni az összes max 10 évvel fiatalabb, max 50km-re lakó nőre egyszerre, ugyanazt a sablon levelet használva, aztán valami csak lesz, de én nem szeretek több vasat tartani a tűzben, és tömegesen próbálkozni csak azért, mert az életkora és a lakhelye alapján potenciális partner
(fun fact: a hölgyek mindig elmondják, hogy mennyire utálják, ha valaki tömegével irogat a nőknek. Ők viszont annyi fáradtságot nem vesznek, hogy a következő belépéskor annyit írjanak, "bocs, nem téged kereslek", így aztán ha nem akarsz sok nőnek írni egyszerre, akkor az 1-1.5 hetes várakozásokkal könnyen ki lehet számolni, hogy évi 30-40 nővel tudod felvenni a kapcsolatot, aminek a 99%-a az azonnali nem kategória)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!