Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
Legyen ugyanaz, vagy nagyon hasonló a politikai nézete
Lehetnek mások a nézetei. Párkapcsolatban nem érdekel.
Egyáltalán nem érdekel a politika.
31 szavazat
1/8 anonim válasza:
Én bevallom őszintén nem tudnék egy fideszessel együtt lenni.
2/8 anonim válasza:
"Nem szexelek Fideszessel" - csoport tag vagyok.
Komolyan is gondolom...🤷🏻♀️
3/8 anonim válasza:
Azé félek a migránsoktúl, mert tönkreteszik az országot! Kieszik a vagyonunkbú! A nőket lefogni meg ujjazni meg robbantani! Ezé gyünnek!
4/8 anonim válasza:
ha nincsenek szélsőséges nézetei, amiket esetleg rendszeresen hangoztat is, akkor nem érdekel különösebben
5/8 anonim válasza:
Nem maga a politika vagy a pártok érdekelnek. De alapvetően liberális értékrendet vallok. Nem igazán tudnék mit kezdeni olyannal, aki szélső jobboldali, kirekesztő stb. A fideszesek meg nem polgári értékeket vallanak, hanem vagy buták vagy megalkuvók, hiszen mindenki látja a hibáikat de ha vissza szavazza őket, akkor ott komoly bajok vannak. Szóval valamennyire számít a dolog.
6/8 anonim válasza:
26 éves vagyok, 20-25 éves lányokkal ismerkedem. 100-zal szerintem randiztam az utóbbi 3-4 évben. Politikáról esküszöm egyszer sem esett szó. Voltak barátnőim is, nem egy dugógép vagyok, ott is minimum hónapokig semmi politikáról nem esett szó.
Más korosztályokról nem tudok nyilatkozni, de a fiatalok szerencsére nem ezek mentén választanak.
7/8 anonim válasza:
Megőjrítenénk egymást egy fideszes lánnyal. 🤣🤣 De amúgy, ha másban nem lenne vita, áá nem tudom. Az a baj, hogy nyilván mást gondolna alapvető dolgokról is, például gyereknevelésről, karrierépítésről.
8/8 anonim válasza:
Azt még csak-csak fel tudnám dolgozni, ha Fideszes vagy Jobbikos, de nem örülnék neki.
Viszont ha Gyurcsányista vagy ilyen Social Justice Warrior, aki Black Lives Matter meg MigrationAid aktivista, akkor menekülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!