Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a férfiak lenézve, ha egyedülállók a nők pedig körülugrálva?
Mindenhol azt érzem, hogy le vannak nézve az egyedülálló férfiak. Ezzel szemben az egyedülálló nőket körül ugrálják, meg már szinte sajnálják őket, hogy egyedül vannak. Férfiaknál nincs ilyen, csak a lenézés és szánakozás van.
Ó persze akinek már felesége van meg párja, arra rögtön buknak a nők meg szóba állnak vele. Mint ha ez valami érettségi bizonyítvány lenne, hogy ha van valakinek barátnője akkor biztos normális is.
Valaki magyarázza el ezt.
így van ahogy első mondja!
Őket sok férfi akarja, a férfiakat viszont annál kevesebb nő :)
Nem azt mondom de én a társkeresőn meg úgy alapból az online ismerkedésnél ezt vettem észre. Lehet élőben máshogyan van ott nincs az emberre rá írva, hogy egyedülálló.
Ez a kb akkor vagy férfi ha van jó autód, jó nőd, sok pénzed, jó munkád. Ennyire le van sarkosítva
Nekem mondjuk egy szingli ismerősömet sem nézik le és körbe sem ugrálja őket senki. :D
Nem értem ezeket a kérdéseket, némelyik ember valami másik bolygón él? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!