Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a nők azt mondják, hogy férfias pasit keresnek, akkor egy ilyen fazonra gondolnak?
2020. nov. 27. 18:40
22/24 anonim válasza:
Nem, pedig én is zenélek és szeretem a zenészeket. De ő egy nekem műmájernek tűnik, ráadásul nekem alapból nem tetszik férfin a szakáll. Sok nő szerint viszont férfias. Innen is látszik, hogy minden nőnek mást jelent a férfias. Nekem pl. az 5. válaszoló által említett férfiak sem jönnek be.
23/24 anonim válasza:
23 évesen még kicsit mindenki inkább fiúsabb, mint férfias. Szerintem 30 körül érik be igazán az ember, de ez nem azt jelenti, hogy 23 évesen valaki nem lehet férfias és hogy mindenképpen idősebbnek kell lenni hozzá. A videóban szereplő egyén viszont inkább fiús, mint férfias.
24/24 anonim válasza:
Valaki igen, valaki meg nem. Ki hitte volna mi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!