Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ismerkedni, ha 15-20 évvel idősebb férfia váltanak csak ki belőlem vonzalmat?
23 éves vagyok. Velem egykorú férfiakkal voltam mindig, de valahogy nem működött a dolog szexuálisan és a kommunikáció se. Mindig elég komoly lány voltam. Az éjszakai élet soha se vonzott. Inkább a tartalmas és értékes pillanatokat kerestem az életben. Talán tini korom óta érzek egy erős szexuális vonzalmat az idősebb férfiak iránt. Nem a vénséget, az őszülő hajat, vagy a ráncokat látom bennük. Inkább a tapasztalatot és meg akarom tudni az életútját, hogy hogyan is lett az, aki. A férfi szó hallatán nem egy velem egy idős srác ugrik be, akinek az a legnagyobb dicsősége, hogy minden hétvégén más nőt visz ágyba.
Azonban nem tudom, hogy hogyan tudnék ismerkedni idősebb férfiakkal.
Ha valaki hasonló helyzetben van, vagy volt, tudna tanácsot adni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat! Még a rossz indulatú emberekét is és azoknak is köszönöm, akik privátban segítő választ adtak. Mindenesetre érdekes volt olvasni, hogy egy egyszerű kérdés, mennyi gyűlöletet és rossz idulatot szabadít fel az emberekből. Rögtön jött az apakomlexus és társai. Szeretném ha ezek az emberek megertenék, hogy a vonzalom egy olyan dolog, amiben a kor nem szabhat gátat. Bizonyos dolgok ellen nem lehet és nem is kell küzdeni.
Tudom, hogy hajlamos vagyok túldimenzionálni a férfi fogalmát. De számomra a társ nem anyagi forrás, vagy egy szuxuális tárgy.
Egyszer már titkon szerettem egy idősebb férfit, és nem a pénztárcája miatt. Hanem mert a támaszom volt, mert csodálatos időt töltöttünk együtt, mert tartalmas beszélgetéseink voltak, olyan dolgokról, amiről egy 25 éves férfinak nincsen rálátása, vagy nem érdeklik még ezek a témák. A közös program nem egy szórakozóhelyen volt, hanem kint a természetben egy kellemes séta.
Az meg, hogy ki mit tart esztétikusnak megint szubjektív. Számomra igenis gyönyörű egy idősebb férfi teste, mert minden egyes ránc, vagy ősz hajszál egy történetet mesél el.
Utolsó, azért meghagyod a lehetőséget a kérdezőnek, hogy olyan férfit válasszon maga mellé, amilyet szeretne?
Meg úgy szemlélje a világot, ahogyan ő elképzeli. Köszi a nevében is.
(hülyét kapok az olyan nőktől, akik egy másik nőnek akarják beadni, miért hanyagoljanak bizonyos férfit, férfiakat...)
Aki 40-45 evesen tartosan szingli pasi, ott valami baj van
Mondjuk lehet nincs vele baj, csak pl diplomas kozalkalmazott netto 250 ezerrel, es emiatt a nok lenezik.
Köszönöm, hogy helyettem is felszólalt az utolsó!
És igaza van! Még sok-sok minden vár rám az életben. Azonban most én így látom a dolgokat. És senki ne akarja megmondani a másiknak, hogy hogyan is lenne ideálisabb, hiszen nekem ez jelenleg az ideális.
Az meg, hogy a "lelki nyavalyámra" ez idős férfi a gyógyír... Tisztában vagyok vele, hogy én magam vagyok a gyógyír. Azt pedig elhiheted, hogy nap mint nap teszek a mentális egészségem megőrzése érdekében. Nem mástól várom a boldogságot.
"22-es: csak gondolom, 38 evesen nem a 23 evesekre hajtottal (akik olyan baromi erettnek gondoljak magukat)."
@31: valóban nem!
Viszont az is igaz, hogy a végn 10+ évvel (azért nagyon nem 15) fiatalabb párom lett, pedig abszolút a saját korosztályomnál próbálkoztam.
Az egy másik kérdés, hogy a saját korosztályom hölgyei kb mit és, hogyan gondolnak a párkapcsolatról, és magunk között szólva, nem csodálkozom, hogy nehezen találnak korukbeli férfit.
"Hogyan tudnék ismerkedni, ha 15-20 évvel idősebb férfia váltanak csak ki belőlem vonzalmat?"
Mit nem tudsz abban, hogyan ismerkedj velük? Beszélgetést kezdeményezel azzal, akit szimpatikusnak találsz. Tinderre felmész, beállítod a korhatárt és húzogatod az embereket, ha online is akarsz ismerkedni.
Nem értem, miért más egy idősebb férfi az ismerkedés szempontjából, ugyanúgy ember és férfi, ugyanúgy kell hozzá közeledni.
Kb a válaszolók 18%-a adott korrekt válaszat a kérdésemre, többi csupán ítélkezett és ismeretlenül olyan dolgokat állít, ami nem igaz. Ez azért elgondolkodtató.
Aki nem tud választ adni a kérdésre az menjen szépen tovább és ne akarja megmondani a másiknak, hogy hogyan élje az életet és hogyan lássa a világot.
Nem fogom fel, hogy miért tényező még mindig, hogy ki kivel osztozik az ágyán. Én csupán egy kérdést tettem fel és ez alapján valaki apakomplexust emleget és arról ír, hogy hogyan fogom elcseszni az életem.
De egyik személy se akarja megismerni a másik ember oldalát. Hogy ő miért látja így a dolgokat. Szerintem ez egy beszűkült gondolkodásra utal.
Sokkaknak az a hobbija, hogy névtelenül másokat ismeretlenül ócsárol az interneten.
Eszembe nem jutna, ilyesmit csinálni bárkivel is, hiszen nem tudhatom, hogy mi vezetett ahhoz, hogy az illető jelenleg miért olyan, amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!