Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, hol tudok ismerkedni olyan korombeli vagy maximum 4 évvel idősebb férfiakkal, akik nem akarnak gyereket?
Én olyan nővel aki nem akar gyereket nem jönnék össze. Sosem értem az ilyeneket főleg nőknél.
Meg amúgy akkor minek kell neked annyira férfi?
Gondolom jó sokan jelentkeztek most erre a kvázi "ajánlatra", bizonygatva, hogy ők nem akarnak ám gyereket! Úgy alapul véve ezt a tényt, mintha az egyetlen "feltétel" lenne. Minek írsz ki ilyen kérdést? Semmi értelme.
Ho ltudsz ismerkedni ilyen férfivel? Bárhol.
Hogyan tudsz? Ahogy akarsz / ahogy képes vagy rá...
Ha megcsak provokáció a kérdés, hogy utána kiírhasd válaszként, hogy "nem kérek privátot, meg nem azért írtam ki, hogy bárki is írogasson nekem emiatt", akkor inkább töröltesd a kérdést.
Igen, méghozzá azért, mert szeretném, hogy egy életszakaszban legyünk. Szüleim között 7,5 év van, láttam ennek gyerekként a hátulütőit, részletesen nem kívánom itt kifejteni, kiteregetni a szennyest.
Nem, eddig javarészt komolytalan üzeneteket kaptam. Leírtam a kérdesemben is, hogy messze nem ez az egyetlen feltétel, önmagában attól nem fog megfelelni nekem egy férfi, hogy nem szeretne gyereket. Nem provokáció a célom, hanem tippeket,ötleteket szeretnék az általánosításokon túlmenően (lásd: bárhol, ahogy akarod). Elsődlegesen nem itt szeretnék ismerkedni, akkor az Ismerkedés kategóriába írtam volna a kérdésemet, de nem zárkózom el attól, hogy a normális üzenetekre visszaírjak, ahogyan az eddigi hozzászólásokra is igyekeztem reagálni.
Az utazgatás egy egészen jó módszer lehet. Általánosságban aki nem akar gyereket annak sokkal tágabb a világ, látja, hogy ezer meg egy baromi jó dolog van amit nem lehet gyerek mellett csinálni. Ilyen az utazgatás is.
Én ugyan a párommal utazok már tizen éve de így is csomó embert megismertünk már. Érdekes módon abszolút jellemző náluk ez a nyitottság, hogy az élet többről szól mint a gyerekpotyogtatás. Csomó random párral találkoztunk már vonaton, repülőn akik nem akartak gyereket mert többet akartak látni a világból mint a gyerekszoba 4 fala.
De amúgy egyre inkább jellemző a tudatos gyermekmentesség. Egyre többen látják be szerencsére, hogy az emberek 90%-a nem alkalmas szülőnek. Néhány hagyományokból kitörni képtelen falusi kislányon meg nagyobb dolgokat elérni képtelen momzillán kívül nem nagyon akar már senki gyereket.
Áhá, szóval a hozott gyermekkori séma miatt nem akarsz gyereket...
Az utazás mögött a menekülés, elmenés megélése van inkább, mint a világlátás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!