Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ismerkedni, ha 15-20 évvel idősebb férfia váltanak csak ki belőlem vonzalmat?
23 éves vagyok. Velem egykorú férfiakkal voltam mindig, de valahogy nem működött a dolog szexuálisan és a kommunikáció se. Mindig elég komoly lány voltam. Az éjszakai élet soha se vonzott. Inkább a tartalmas és értékes pillanatokat kerestem az életben. Talán tini korom óta érzek egy erős szexuális vonzalmat az idősebb férfiak iránt. Nem a vénséget, az őszülő hajat, vagy a ráncokat látom bennük. Inkább a tapasztalatot és meg akarom tudni az életútját, hogy hogyan is lett az, aki. A férfi szó hallatán nem egy velem egy idős srác ugrik be, akinek az a legnagyobb dicsősége, hogy minden hétvégén más nőt visz ágyba.
Azonban nem tudom, hogy hogyan tudnék ismerkedni idősebb férfiakkal.
Ha valaki hasonló helyzetben van, vagy volt, tudna tanácsot adni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Aki 40-45 evesen tartosan szingli pasi, ott valami baj van.
De erre majd rajossz a sajat karodon.
Felmész bármelyik társkeresőre, és kiírod, hogy 40 vagy 45-ig keresel párt.
Ezt követően válogathatsz is a tömegekből :)
És a 40-es férfiak nagyon nagy része egyáltalán nem foglalt manapság
#13: 23 évesen kislány? Ja, igen, meg a nyugdíjas tinik, igaz?
Nálad nagyon komoly bajok vannak, hallod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!