Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30as 40ed férfiak mi a vélemény arról ha a nő nem szeretne gyereket ?
Figyelt kérdés
31N2020. nov. 26. 14:27
12/14 anonim válasza:
7 javaslom olvass utána a statisztikáknak. Nem személyeskedés vagy ilyesmi.
Pl az általános iskolai osztálytársaim közül 1 embernek van gyereke de neki is csak azért mert nem védekeztek. (Jó lehet ezt a gyereknek pl 25-30 éves fejjel megtudni am.)
Azonban mielőtt valaki átmenne Budaházy Edda-ba közölném, hogy vannak munkák amik a szülőséget eleve nem teszik lehetővé.
Pl a betegellátás a kórházban ahol én dolgozom. Többet látok kórtermet mint a saját szobámat havi átlagban.
És a virus miatt most eleve is halmozott túlórákkal dolgozunk pl én ezen nap előtt 3X voltam 12 órába és most is megyek vissza reggel 6-ra.
De én vagyok az agyagváza mert miattam pusztul ki a magyarság.
Csak tudnám, hogy akkor a beteget ki fogja majd ellátni.
13/14 anonim válasza:
12: Ha nem szeretnél gyereket, akkor nem kell szülnöd, ez a te döntésed. Viszont annak a nőnek aki valóban szeretne gyereket, ez áll az első helyen és hajlandó az életének bizonyos fokú átszervezésére is a cél érdekében. Persze az egyénfüggő, hogy ki meddig megy el. De a lehetőség mindenki számára adott. Igaz, hogy most pl. az egészségügyi dolgozók tényleg túl vannak terhelve, de ha őszinte akarsz lenni, akkor nem ez a fő ok nálad sem.
14/14 anonim válasza:
Kicsit fura, az okát próbálnám kideríteni. Végső esetben csak, ha minden másban passzolnunk, akkor meggondolnám, összeálljak-e vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!