Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek magyarázat, hogy miért 2-3 naponta jelentkezik ismerkedés alatt?
Én ezt írtam, mert picit meguntam ezt.
"Én kicsit más szemszögből nézem. 😊 És úgy gondolom, h akit szeretünk vagy aki igazán érdekel, arra mindig van időnk. Ez minden embernél így működik. Nincs kivétel szerintem. 😊 És ilyenkor mindig rossz érzésem van, és akaratlanul is eszembe jut, h ezt a srácot nem érdeklem igazán... Na mindegy 😊 Próbállak megérteni, elfogadni ezt a szitut, alkalmazkodni, de nagyon nehéz, mert én így látom az összes ilyen helyzetet. Kedvellek, de nehezen tudom ezt megszokni. 😊 Bocsánat 😇"
Ő :"Szia! Teljesen igazad van, próbálok többet lenni, de mindig elhúzódik a nap..."
Saját példámból kiindulva:
- meló
- hobbi
- feleség + gyerekek
- másik barátnő
Ezek mellett én is csak ritkán érek rá.
Nem ideje nincs, hanem kedve hozzad.
Ha nem irsz neki tobbet, o sem fog.
Probald ki.
Azok alapján amit írt, szerintem jónak tűnik és jót akar neked.
Amikor az ember az életével el van foglalva s nehéz időszakon megy át, akkor már a szeme elől kissé kicsúszik a másik ember. Neked megértőnek kéne lenned vele. Ő is az veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!