Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves koromig nem csajoztam akkor már hagyjam inkább?
Ismerek olyan pasit aki picivel a 21. szülinapja előtt ismerkedett meg ( netes társkeresőn), és jött össze a párjával, ma már több mint 10 éves a kapcsolat ês 9 éve házasok.:)
Nem vagy lekésve semmiről.
Hagyd. Úgyse fog menni csak izzadva, erőltetve, a saját személyiséged megerőszakolása által.
Egyszerűen te nem vagy ismerkedős, csajozós alkat.
Egyébként ha ilyen is lennél nem garancia a sikerre. Tobb olyan ismerősöm, haverom is van aki könnyen ismerkedik, csajozik, mégsincs senkije és akár évek óta egyedül van.
Azért ne add fel, nem ezt állítom.
Járj el társaságba, lehetőleg olyan emberekkel is akiket csak kevésbé ismersz és bízz a szerencsében. Leginkább úgyis ezen múlik a dolog. Jókor kell lenni jó helyen, megfelelő állapotban ès a megfelelő emberrel kell találkozni.
Nekem is így lett csajom anno, pont amikor annyi idős voltam mint te.
Sose kerestem szándékosan kapcsolatot, nem csajoztam mégis összejött.
Szerencsém volt és után valamilyen csoda folytán nem rontottam el a dolgot.
Nekem 21 evesen volt eloszor baratnom , utana egy rakas randim es ma mar felesegem van.
Ha ugy gondolkodtam volna mint te akkor mai napig egyedul lennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!