Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves koromig nem csajoztam akkor már hagyjam inkább?
Figyelt kérdés
Igen kimaradt, tisztába vagyok vele, de fogalmam sincs merre kéne már ennyi idősen. dolgozok és ott csak férfiak vannak. Elment végleg ez a lehetőség vagy mit kéne csinálnom neten valamit? Társkeresőn?2020. nov. 23. 08:38
11/23 anonim válasza:
Utolsóra ne hallgass, csajozz.
12/23 A kérdező kommentje:
Környezetemben az a baj kevés a lány,sőt szinte mostanság egyáltalán nincs, legtöbb az is foglalt. ez az utcán való megszólítás nekem fura. Persze nem adom fel.
2020. nov. 23. 13:03
13/23 anonim válasza:
Most nem is érdemes az utcán ismerkedni.
14/23 anonim válasza:
A #metoo mozgalomnak hála ma már, ha odamész egy nőhöz ismerkedési szándékkal (nem csak az utcán, gyakorlatilag bárhol), nem tudsz olyat mondani, amire ne sütnék rá, hogy az szexuális zaklatás.
15/23 A kérdező kommentje:
Szóval mit mondtok mit kéne tennem?
2020. nov. 23. 16:24
16/23 anonim válasza:
Hagyd, hogy a nő kezdeményezzen. De Te azért ne, mert ez a libsi világ a metoo kampánnyal kikészíthet. Óvatosan kell közeledni, hogy véletlenül se vetüljön fel a zaklatás vádja.
17/23 anonim válasza:
Hogy tudtok ti élni, ennyi hülyeséggel a fejetekben?!
18/23 anonim válasza:
Te hülye vagy? 25 éves koromig nem volt pasim, egy csók se, semmi. Azóta non-stop kapcsolatban vagyok. (Na jó, egy kicsit liánoztam egyszer.) Most meg 40 éves vagyok, van egy férjem és egy 7 éves kislányom.
19/23 anonim válasza:
Nehogy abbahagyd! Valójában most kell csak igazán elkezdened!
Azt írod nincsenek nők a munkahelyeden. Barátkozz fiúkkal, akikkel elmehetsz csajozni. Ellesheted tőlük, milyen taktikával ismerkednek. Tehát el kell menni szórakozóhelyekre meg oda, ahol sok ember van (víruslecsengés után).
Fog az menni, csak ne dobd el eleve a fegyvert.
20/23 anonim válasza:
Fogalmakat tisztázzuk! Olyan nincs gyakorlatilag hogy hát azért nem csajoztál mert elpocsékoltad az időt. Vagy jönnek maguktól vagy ugyananúgy 0 csajt fektetsz meg idilli ismerkedéssel (szia hogysmint én xy vagyok, iszol valamit) mint semmittevéssel. Jó pasi vagy? Akkor lesz nőd mégha le se szólítasz senkit. Nem vagy jó pasi? Akkor azt kell hazudnod, elhitetned mások által terjesztened hogy de márpedig ezért és azért annak számítasz. Nincs ilyen helyszíni ad hoc hókuszpókusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!