Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most lett nagyon elegem! Egyedül élek, van autóm és így se találok normális nőt! Eddig azt hittem csak ez a gond, de mégse. Ezért dolgoztam ennyit feleslegesen?
Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 12:29
21/46 anonim válasza:
Most mondjam azt, hogy naturál testépítő szintre gyúrtam magam anno, mégsem volt soha egy randim sem? Veled ellentétben viszont azért tettem, mert élveztem a sportolást, nem pedig azért, hogy csajozzak. Nem érdekelt, hogy nincs csaj, hiszen nem ezért csináltam. Értem én, hogy troll a kérdés, viszont valóban megeshet, hogy így jársz. Épp ezért magadnak csinálj dolgokat, ne azért, hogy más majd mit szól!
22/46 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy eddig azért dolgoztál annyit feleslegesen, hogy nőd legyen és nem saját magadért.
23/46 anonim válasza:
Biztos melle úgy nézzel ki mint egy fagyott kutyaszar.
24/46 anonim válasza:
Még te beszélsz előítéletekről? Kocsival akarsz "rendes nőt" fogni :D
25/46 anonim válasza:
Amíg autóval akarsz nőt fogni cimbora, addig felejtsd el a komoly, érdekmentes kapcsolatokat.
Van akinek jogsija se lehet mert fogyatékossággal élő és felesége, vagy párkapcsolata van...
26/46 anonim válasza:
Jó nagy hül*e vagy, ha egy autóra alapozol. Egy igazi férfinak nincs szüksége autóra és egyéb kompenzációra. De te ezt úgyse értheted.
28/46 anonim válasza:
Leragadtál a GTA V-ben?
Barátnő az már a következő szint.
Most menj el lőni meg edzeni.
29/46 anonim válasza:
Összes kérdését jelenteni érdemes, ezt is, mert a kategóriát flood-olja fantazmagóriás kamukérdéseivel:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
30/46 anonim válasza:
Ezt a kérdést még hogy hogy nem törölték?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!