Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak mennyire elfogadóak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mennyire elfogadóak azzal kapcsolatban, ha egy lánnyal sok rossz dolog történt eddigi élete folyamán?

Figyelt kérdés
2020. nov. 21. 20:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez nagyban függ attól, hogy ezek a rossz dolgok hogyan milyen nyomokat hagytak az adott lányon. Pl.: Hiába szeretsz valakit ha az nem enged közel magához és elmar a viselkedésével maga mellől.
2020. nov. 21. 22:53
 12/13 anonim ***** válasza:

A lényeg hogy ezek legyenek feldolgozva, akkor nem zavar. De ha emiatt engem bánt , és rossz hatással van a kapcsolatunkra, akkor inkább nem mennék bele egy ilyen ismerkedésbe.

Volt olyan hogy egy nővel pl nem ment a szex, mert még mindig a bántalmazó exét szerette...

Fejben sem volt tiszta nála az egész hogy mit is akar. Kapcsolatot, szexet, barátságot?

Szóval ilyenbe mégegyszer nem akarok belefutni. Ha én képes voltam magam rendbetenni egy nagy csalódás után , akkor olyan párt szeretnék aki szintén képes erre.

2020. nov. 22. 12:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Kutyát nem érdekli a másik baja. Az állandóan vigyorgó, képmutató embereket szeretik. A férfiak meg aztán különösen nem bírják a problémákat, kvázi menekülni fognak előled, ha ezek kiderülnek.
2020. nov. 24. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!