Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért változhat meg a viselked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változhat meg a viselkedése egy nőnek a képcsere után, amikor nem számít neki a külső?

Figyelt kérdés

Interneten kép nélkül ismerkedek egy 28 éves nővel, én 30 vagyok.

Nem akartam képet küldeni, mert valóban nagyon átlag alatti pasi vagyok.

De ő erősködött, hogy nem számít a külső, nyugodtan küldjek képet, nem képről fog ítélni, az számít neki amilyen én vagyok, Neki a benső számít stb.

Ezért küldtem neki képet. Azóta én kérdezek, beszélgetek tele írom a skypot stb. ő kb. 10 percenként egy "aha", "igen", "nem", "ok" szavakat odaböfög. Abszolút nem ilyen volt.

Ezért megkérdeztem, hogy miért nem ír, valami baj van, esetleg mégsem tetszek neki, erre azt írta, hogy...... dehogyis csak sok dolog van...ennyi

2020. nov. 21. 20:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
30 évesen lehetne már annyi tapasztalatod a téren, hogy a külső max. a nők nagyon kis százalékának nem fontos csak. Azok a nők akik azt hangsúlyozzák, hogy nekik nem ez mennyire nem lényeg, na pont hogy nekik számít csak igazán.
2020. nov. 21. 23:03
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

Kidobott időd volt amíg kép nélkül csevegtél vele. Világos mint a nap hogy azért változott meg a kommunikációja mert nem vagy számára férfias , vonzó.

Van rajtad háj?

2020. nov. 22. 06:22
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
A nem számít a külső szöveg azt jelenti, hogy nem baj, ha éppen nem vagy topmodell, csak ne legyél iszonyat ronda és ezt nőként mondom.
2020. nov. 22. 07:05
 14/19 anonim ***** válasza:
96%

Ahogy írják is, a kép nélkül ismerkedésnek mindig ez a vége. Ne csináld!

Másrészt én akkor jártam így, mikor a srácról kiderült, hogy hóttigénytelen. Se foga, lenőtt haj, egy putri a háttérben, koszos póló. Az, hogy valaki nem szép, meg az, hogy igénytelen, két külön dolog.

2020. nov. 22. 08:07
 15/19 anonim ***** válasza:
37%
Nem számít a külső abban az esetben ha jó pasi vagy és beléd is szeretett, ennyi a női logika
2020. nov. 22. 08:35
 16/19 anonim ***** válasza:
54%

Ki mondta, hogy nem számít?

Igenis számít. Nekem olyan pasi nem kéne, aki külsőre nem jön be, lehet belül akármilyen értékes ember.

2020. nov. 22. 08:59
 17/19 anonim ***** válasza:
49%
Miért, te talán továbbra is lelkesen csevegnél vele, ha kiderült volna róla, hogy egy bányarém? :D de azért sajnáltatod itt magad a többi férfinak, hogy azoknak a gonosz nőknek mégiscsak a külső számít. Mindkét nemnek csak az számít első körben, de ezt magadtól is tudhatnad már 30 évesen, lehetne ennyi élettapasztalatod. Inkább az a valószínű, hogy trollkodsz itt, mert ennyire naiv nem lehetsz.
2020. nov. 23. 00:38
 18/19 anonim ***** válasza:
94%

Ha bevallotta volna, hogy számít a külső, küldesz neki képet?

Azt mondta, amit hallani akartál, kiderítette amire kíváncsi volt és ennyi volt.

2020. nov. 23. 00:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert képmutató
2022. júl. 8. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!