Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijárási korlátozások alatt hol ismerkedhet egy jeles pua vizsgás csábmester?
Figyelt kérdés
2020. nov. 18. 12:26
11/27 A kérdező kommentje:
10 mert te még nem hallottál a mozgó set megállításról és a chill game ről attól azok még léteznek...
2020. nov. 18. 14:56
12/27 anonim válasza:
Nem tudom mi a viccesebb, a troll kérdés vagy hogy ilyen tisztában vagy a szakzsargonnal. :D
13/27 anonim válasza:
Amúgy ha elég jó az SMV-d simán F-close -olhatsz jó nőket az otthonukban is. :D
14/27 A kérdező kommentje:
Ne mááár és az instant pullolás is megy?
De az üres utcákon nem lehet pozícióból sétálni, mint Pua Jimmy mutatta a videójába... :/
2020. nov. 18. 15:07
15/27 anonim válasza:
Szerintem csengess be mindenkihez az utcaban, es ugy csabitsd el az eppen sertepertelo haziasszonyokat. Legalabb megtudod a fakanal es a fuck anal kozti kulonbseget.
16/27 anonim válasza:
A magad fajta inkább sehol. Aki ilyen kérdést ilyen stílusban feltesz---
17/27 anonim válasza:
Aki olyan idióta, hogy PUA-val foglalkozik, az inkább soha, sehol.
18/27 anonim válasza:
Atyaég, ez most komoly?! Most hangosan felröhögtem visítva mint egy falusi malac XD
Ha troll vagy akkor is, mert beteg vagy.
Ha meg komoly, akkor viszont ez nevetseges.
Normális férfi ilyeneket nem beszél, sőt. Csábmester :DD ez tiszta röhej
19/27 A kérdező kommentje:
Csak azért mondod mert téged még egy pua mester se csábított el a verbal game mel meg más fortéjokkal.
2020. nov. 18. 21:18
20/27 anonim válasza:
19. Szerintem 18-as válaszoló örül is ennek :D Még egy pua kérdést meglátok és agyfszt kapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!