Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Növényi alapú étkezésen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Növényi alapú étkezésen vagyok, ez sokaknál kizáró ok ismerkedésnél? Vagy nagy hátrány?

Figyelt kérdés

Egyszer kipróbáltam egy hónapra a vegán étkezést. Azóta elmúlt a gyomorégésem, eltűntek a pattanásaim, és valahogy sokkal jobb a közérzetem. Tejterméket már egyáltalán nem szeretnék fogyasztani, mert szerintem attól volt minden, de a húsra egyszer lehet visszatérek. Egyenlőre jól elvagyok ezzel az étkezéssel, viszont tudom, hogy sokaknál kicsapja a biztosítékot. Titeket zavarna ismerkedésnél?

Hozzá kell tenni, hogy én sosem erőltetném rá ezt senkire, és nem oltogatom a húsevőket, mint sok vegán. Csak annyit szeretnék, hogy tiszteletben tartsa a leendő párom, és ne bántson emiatt. Mivel azóta még nem volt senki komolyabb nem tudom mire számítsak. Ti mit szólnátok hozzá? Kizáró ok, hátrány lenne, vagy nem zavarna egyáltalán?

20/L

2020. nov. 16. 15:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A feleségem vegán. Sose volt ebből gondunk. Az étteremválasztás néha kicsit bonyolult néha, de itthon sosincs ebből gond. Megjegyzem nincs térítgetés se.

A feleségem elmondja hogy mi ennek az életmódnak az előnyei és hogy mi a morális célja. De elismeri hogy ő amúgy se rajong a húsért mint például én.

Én ugyanakkor örülök neki h így változatosabb az étkezésem, és tényleg javult sokat az étrendem mióta együtt élünk és ő főz nekem (én ritkán főzök..). Persze semmi se gátol meg abban h süssek magamnak húst, de ez így kimerül általában a grillezett húsokban.

Összességében ha egy kapcsolat jól működik és egyik fél se fanatikus térítő típus akkor sztem ezek a különbségek épphogy a nem vegán fél javát szolgálják mint hátrányát.

2020. nov. 16. 19:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

En igy ismeretlenul is kedvellek. En meg gabonamentesen es szarazfoldi allat husa nelkul etkezem.

Mindenki azt eszik,amit akar.

2020. nov. 17. 03:59
 13/14 A kérdező kommentje:
Most nagyon megnyugtattatok, köszönöm szépen a válaszokat! :)
2020. nov. 17. 14:00
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg ne ilyesmin pörögj.

Keress egy olyan férfit, akinek ez nem probléma, azokkal meg ne törődj, akiknek igen. Sosem értettem, hogy miért kellene mindenkinek megfelelnie, ha egy nőnek nem jövök be, akkor továbblépek, nem azon izgulok, hogy miért nem más jellemű, alkatú, etc férfit akar, mint én

2020. nov. 17. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!