Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nincs ezen a Földön 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs ezen a Földön 1 épkézláb pasi sem??

Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 20:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
85%
Nekem épek. :)
2020. nov. 14. 23:14
 22/28 anonim ***** válasza:
52%

Nem igazán. Talán van pár foglalt, meg néhány meleg.

#8! Na, amiket felsoroltál, aztán marha nagy igények! A pénze nem érdekel, elég, ha nem nekem kell eltartanom. De szerinted tényleg az lenne normális, ha mi nők kifejezetten ronda, buta, humortalan, lusta pasikra vágynánk? A listád a MINIMUM. Ha te annak se tudsz megfelelni, akkor ne csodálkozz, hogy nincs párod!

2020. nov. 15. 01:22
 23/28 anonim ***** válasza:
70%
Megérkezett a mai polgárpukkasztó kérdés. Ha egy normális férfit sem talál akkor biza az ön készülékében van a hiba.
2020. nov. 15. 01:57
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Oh jajj, képzeld el, hogy társkerire ha kirakom fotómat és adatlapon nem teszek említést arról, hogy fogyatékossággal élő vagyok, akkor van sikerem a nőknél, ha kiírom adatlapra, nincs sikerem, 0 válasz/letiltás/ignorálás a jutalmam...

Hát most szólj hozzá!

Látod, mindenkinek más a problémája.

39F

2020. nov. 15. 06:30
 25/28 anonim ***** válasza:
#22: Sehol sem állítottam, hogy elégedetlen lennék, és legfőképpen nem az olyan nőknek szeretnék megfelelni, mint te (mondjuk nem is neked szólt az a megjegyzésem, amire reagáltál, de tudom, hogy a gyk-s nők rögtön sértve érzik magukat, és rögtön nekiállnak kötekedni). Egyébként ha van egy kis eszed, akkor tudod, hogy pl. a szépség relatív, mint ahogyan a humor is. Arról meg nem is beszélek, hogy sok nőnek csak elvárásai vannak, de ő semmit sem tud nyújtani, mert még egy normális, tartalmas beszélgetésre/ismerkedésre is képtelen. Vagy aki átlagos (netán csúnyácska) és betegesen félénk, de azért a környék legmenőbb pasijára ácsingózik. És az elvárásokkal nincs is semmi baj, ha egyrészt teljesíthetőek, másrészt a nő is ugyanezt tudja nyújtani, harmadrészt meg ha előre közli valaki, hogy ő ezt várja el. Mert amikor valaki azt mondja, hogy neki nincsenek nagy igényei, elég egy átlagos srác, akkor az nem azt jelenti, hogy közben meg Mr. Perfectet keresi. Egy átlagos srác nem feltétlenül tejesíti EGYSZERRE azokat a követelményeket, amiket te minimumnak vélsz. Lehet, hogy jóképű, de pl. nem feltétlenül humoros, vagy fordítva.
2020. nov. 15. 10:22
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
#25! Képzeld, a felsoroltakat én is tudom nyújtani, mivel nőknek se egy megugorhatatlan feladat. Igen, a szépség relatív. Pont ezért a jóképű annyit tesz, hogy az adott nőnek tetszik, SZERINTE jóképű, nem azt, hogy egy modell fiú. Az egy gyikes tévhit, hogy a nők átlagos férfit keresnek. A valóságban sokkal inkább olyan nőkkel találkozom, akik az általad felsoroltakat várják el, igen, egyszerre. Elég baj az, hogy nem ez az átlag. Vagy szerinted melyikről kéne lemondanunk? Érdekeljen olyan, akiben minden megvan ezek közül, de külsőleg nem tetszik? Hát, nem fog. Vagy minden stimmel, csak épp hűtlen? Az se fog. Esetleg nézzem el, hogy ostoba, ha cserébe jóképű és hűséges. Nem fogom. Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de bizony egy "épkézláb" férfi ezeket egyszerre hozza.
2020. nov. 15. 11:18
 27/28 anonim ***** válasza:
47%
#26: Hát itt azért elég sok olyan női nyafogást lehetett olvasni, hogy nekik semmi sem jön össze, pedig ők egy átlagos férfival is beérnék, akkor ezek szerint vagy ők hazudtak, vagy én. Egyébként meg kinek mi az "épkézláb". Számomra nem probléma, ha valaki nem eget rengetően humoros, de jól néz ki. Vagy ha humoros, de nem zseniális konyhatündér. Vagy ha jól főz, de mondjuk nem népszerű. Amúgy szerintem azért is van ennyi nyomorult nő, mert mindenki azt hiszi, hogy egy "épkézláb" férfi kismillió pozitív tulajdonságot egyszerre tud teljesíteni, miközben hibája egy szál sincs. Ilyen csak nagyon elvétve akad, mint ahogyan hasonló nő is. És most nem azt mondom, hogy a hűtlenséget el kell viselni, sőt. Vagy hogy a külső nem számít. Csak attól, hogy egy férfi nem humoros, VAGY nem barkácsbajnok, VAGY nem annyira házias, még lehet épkézláb.
2020. nov. 15. 11:40
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt írtam, hogy itt olvasni. Valószínűleg, mert ők azt hiszik, hogy az az átlagos, amiket leírtál. Még nincs elég tapasztalatuk ahhoz, hogy tudják, sajnos nem😕 A háziasság pedig nekem, és szerintem a legtöbb nőnek nem azt jelenti, hogy házi tündér legyen, hanem, ha együtt élünk, együtt csinálunk mocskot, tehát ugyanúgy vegye ki a részét a házi munkákból, mint én. Ne a fotelban tespedve várja, hogy kiszolgálják. Igazából engem az se érdekel, ha semmit nem csinál, de akkor fizessen bejárónőt. Erre persze rögtön azt mondjátok, a nők anyagiasak. Hát nem. A saját kötelességét csináltatja mással, azért fizet. Barkácsolnia se kell, megcsinálja szakember pénzért.

A humor meg olyan dolog, hogy felmérések szerint a nők listáján az elsők között van. Ez van. Nekünk fontos. Persze az változó, hogy kinek milyen "jön be" de a semmilyen, keveseknek. (Amúgy az intelligens embereknek van humorérzékük is.) Tehát az a férfi, aki az említett alapokkal rendelkezik, egyáltalán nem azt jelenti, hogy tökéletes. Lehet kismillió rossz tulajdonsága. Az már változó, hogy ki mit tolerál azok közül, de ez a minimum legyen már meg!

2020. nov. 15. 22:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!