Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs ezen a Földön 1 épkézláb pasi sem??
Nem igazán. Talán van pár foglalt, meg néhány meleg.
#8! Na, amiket felsoroltál, aztán marha nagy igények! A pénze nem érdekel, elég, ha nem nekem kell eltartanom. De szerinted tényleg az lenne normális, ha mi nők kifejezetten ronda, buta, humortalan, lusta pasikra vágynánk? A listád a MINIMUM. Ha te annak se tudsz megfelelni, akkor ne csodálkozz, hogy nincs párod!
Oh jajj, képzeld el, hogy társkerire ha kirakom fotómat és adatlapon nem teszek említést arról, hogy fogyatékossággal élő vagyok, akkor van sikerem a nőknél, ha kiírom adatlapra, nincs sikerem, 0 válasz/letiltás/ignorálás a jutalmam...
Hát most szólj hozzá!
Látod, mindenkinek más a problémája.
39F
Én is azt írtam, hogy itt olvasni. Valószínűleg, mert ők azt hiszik, hogy az az átlagos, amiket leírtál. Még nincs elég tapasztalatuk ahhoz, hogy tudják, sajnos nem😕 A háziasság pedig nekem, és szerintem a legtöbb nőnek nem azt jelenti, hogy házi tündér legyen, hanem, ha együtt élünk, együtt csinálunk mocskot, tehát ugyanúgy vegye ki a részét a házi munkákból, mint én. Ne a fotelban tespedve várja, hogy kiszolgálják. Igazából engem az se érdekel, ha semmit nem csinál, de akkor fizessen bejárónőt. Erre persze rögtön azt mondjátok, a nők anyagiasak. Hát nem. A saját kötelességét csináltatja mással, azért fizet. Barkácsolnia se kell, megcsinálja szakember pénzért.
A humor meg olyan dolog, hogy felmérések szerint a nők listáján az elsők között van. Ez van. Nekünk fontos. Persze az változó, hogy kinek milyen "jön be" de a semmilyen, keveseknek. (Amúgy az intelligens embereknek van humorérzékük is.) Tehát az a férfi, aki az említett alapokkal rendelkezik, egyáltalán nem azt jelenti, hogy tökéletes. Lehet kismillió rossz tulajdonsága. Az már változó, hogy ki mit tolerál azok közül, de ez a minimum legyen már meg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!