Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dramatizálják itt túl az elutasítást?
Nyilván nem jó érzés, de itt csomóan arról írnak, hogy vagy az elutasított hibás, mert túl kevés, vagy az elutasító, mert túl magasak az igényei.
Lehet, hogy két ember egyszerűen csak nem illik össze, túlságosan különbözőek. Ettől még nem lesznek javítani való selejtek, sőt az az ésszerű, hogy ne legyenek együtt, de nem kell megváltozniuk egymás miatt.
"Olyan 100 körül viszont már meglehetősen drámai a helyzet"
Akkor sem drámai. Ha valaki pl. 5000 nőt szólít meg, és abból van 100 kosár az eltörpül a 4900 igen mellett.
Persze a pasik többége egész életében még 1000 nőt se tudna összehozni, szóval vágom már 100 vagy az alatti visszautasítás is a földhöz vágja őket.
Mit jelent a 'túldramatizálás' egész pontosan?
Akit elutasítanak, az az elutasító felé "dramatizál", vagy nem, hanem önmagában éli meg úgy, hogy összeomlott a világ?
Szerintem van különbség.
Én rettenetesen jó fej vagyok és elképesztően gyönyörű is, jellemzően emiatt okoz drámai tüneteket az, ha nem lépünk tovább. (irónia: on )
Naponta 100 levél?? Átlagos nőként..? Hát ez kizárt dolog szerintem.:) Bár nekem gyerekem is van, így szerintem 10 év alatt sem lenne az 100, nemhogy naponta.
De ezzel pontosan tisztában vagyok/volnék, eszembe nem jutna elutasításnak megélni ha egyszer feleennyi idős, gyermektelen "kolleginák" is elérhetőek a nekem tetszők számára. Viszont ettől még nem kavarnék olyannal, aki igazából nem mozgat meg, csak "ez jutott" - elven. Ha társra vágynék, biztos nyomasztana, de nem jönnék ide rinyálni vagy nem puffognék annak, aki nem mozdult rám.
Akkor ez most dráma volna vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!