Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sörhasú férfiak! Ti járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sörhasú férfiak! Ti járnátok egy kötényhasú nővel?

Figyelt kérdés

2020. nov. 13. 18:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
10 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a férfiak nem tudják pontosan, mi az a kötény has. Ez szülés után vékony nőkön is kialakulhat és sokszor ki is alakul. Amikor a bőr túlságosan megnyúlt és már nem ugrik vissza. Én is így jártam, nem vagyok túlsúlyos, de lóg a hasamon a bőr. Egy csinos nőn csak levetkőzve látszik.
2020. nov. 13. 19:09
 2/6 A kérdező kommentje:
#1: Nem csak levetkőzve, bármikor látszik amikor előredőlnek. Annyiban igazad van, hogy csak akkor igazán szörnyű a látvány, amikor levetkőznek.
2020. nov. 13. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
És a szült nő már nem tehet erről, de a sörhas.....az már más kérdés. Nekem heti 3-4 kemény edzéssel és ésszerű táplálkozással is meg van nyúlva a bőr mert már nem voltam fiatal a terhességem alatt sem, és nem volt elég rugalmas hozzá a bőröm. A férfiaknál a sörhas mitől is alakul ki?
2020. nov. 13. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
31%
#3 a sok hülye kérdéstől amit a nők feltesznek :P
2020. nov. 13. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, de csak ha szép zsebek vannak rajta és hátul megköti maslira.
2020. nov. 13. 22:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Aha, gondoltam, hogy kifogás lesz a válasz. :-)
2020. nov. 14. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!