Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jó ebben a nőknek, hogy ha rákerdez egy pasi itt, hogy fontos-e az auto egy pasinál, akkor 10/9 nő leirja itt, hogy nem fontos, de más kerdesnel, hogy mi a kizaro ok egy pasinal, akkor sok no leirja, h az auto hianya az bajos?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Pl itt. Persze lehet h pont az az 1 no kommentel, akinek fontos, de nehezen hihető. Ebbol nekem az jon le h a nok alszent modon irnak. Tehat mashogy irnak egy celzott kerdesre mint egy burkolt kerdesre. Nekem van autom, de sok pasinak nincs, ezzel pedig megtevesztik a nok a pasikat, h nem fontos a meglète
"ebben a szakmában nem lenne a fogyasztó neme egy csoportosítási szempont,"
Hát ja, intimbetétet valszeg nem férfiaknak akarnak eladni.
Mi köze a reklámnak ehhez amúgy? Ja, mert a reklámban vannak célcsoportok, abbol következik, hogy igazad van? hülye.
"Én nem értek egyet azzal,hogy a nők és férfiak 80%a egyformán viselkedik.
Egyszerűen nem ezt tapasztalom."
Az, hogy te személyesen mit tapasztalsz, semmit se számít.
Pár példával illusztrálom is, hogy miért:
- Amikor Kaliforniában jártam, azt tapasztaltam, hogy nem volt földrengés. Tehát ha a te logikád szerint gondolkodnék, akkor nyugodtan letagadhatnám, hogy gyakoriak ott a földrengések, de a tényadatok viszont azt bizonyítják, hogy bizony jóval gyakoribbak ott, mint például Nebraskában.
- Azt tapasztalom, hogy mindenki rühelli orbán viktort meg a fideszt, tehát a te logikád szerint letagadhatnám, hogy ők nyerték a választást, de a tény az, hogy ők nyerték.
- ~90es tempóval volt egy autóbalesetem, de a hajam szála se görbült, tehát a te logikád szerint a személyes tapasztalatom alapján letagadhatnám, hogy 90es tempóval egy balesetben meg lehet halni, de a tény az, hogy bizony halnak meg emberek nem is kevesen ekkora tempónál bekövetkező balesetekben.
A statisztikai módszerekkel dolgozó tudományok épp attól működnek, hogy nem tulajdonítanak nagyobb jelentőséget egy kiemelt ember személyes tapasztalatának; ugyanolyan súllyal esik latba a te tapasztalatod, mint az enyém, meg a józsi bácsié.
"Mi köze a reklámnak ehhez amúgy? Ja, mert a reklámban vannak célcsoportok, abbol következik, hogy igazad van? hülye."
Igen, épp ez bizonyítja, hogy igazam van, bármennyire is nem tetszik neked. Nem velem vitatkozol, hanem a tudománnyal.
Az emberi viselkedés-elemzés igencsak komoly eredményeket tud felmutatni, és minden cég, minden kutatás, ami ezzel foglalkozik, arra jut, hogy adott csoportosítások szerint elrendezve az embereket bizony sematikusan "működik" a nagy részük, jól meghatározható mintákat követnek.
Mit gondolsz, miből lett g-cigazdag a google, meg zukkerberg bácsi? Épp ebből.
Szóval aki itt hülye, az te vagy, aki zéró releváns ismeret nélkül hülyéz le másokat.
De ezek nem ide illő tények amiket írsz.
"a nok alszent modon irnak."
"Mert a nőknek a pénz fontos"
"a nők természetüktől fogva kétszínűek"
Ezek szerinted nem általánosítok? Mert szerintem az.
Az általánosítás : Pontatlan közlés, ami széleskörűen sok személyre vagy dologra értelmezhető, holott csak egyre vagy néhányra igaz.
Szerintem az,hogy a nők álszent módon írnak vagy,hogy a pénz fontos nekik nem igaz az összes nőre és még csak a 80% sem.
Az sem igaz,hogy a nők természetükből adódóan kétszínűek meg szerintem igaz.Ha esetleg tudsz erről mutatni egy tanulmányt elfogadom de addig azt gondolom,hogy ez sem igaz a nők többségére.
"Az általánosítás : Pontatlan közlés, ami széleskörűen sok személyre vagy dologra értelmezhető, holott csak egyre vagy néhányra igaz."
Pedig ez a nők többségére igaz.
"Az sem igaz,hogy a nők természetükből adódóan kétszínűek meg szerintem igaz.Ha esetleg tudsz erről mutatni egy tanulmányt elfogadom de addig azt gondolom,hogy ez sem igaz a nők többségére."
Ezer milliárd tanulmány van erre is, de egyébként már majdnem közhely a pszichológiában, hogy a nők sokkal kevésbé őszinték, direktek, lényegretörőek és konfrontatívak, mint a férfiak.
Ha erre nem találsz magadtól tanulmányt, akkor reménytelen eset vagy.
Én a 12,17 és 25-ös válaszon kívül nem írtam neked szóval nem értem ezt a stílust az utolsó mondatodban.
Nem is kerestem erről tanulmányt szóval nem értem miért lennék én reménytelen eset mert megkértelek,hogy prezentáld az állításod.
Rendben,elfogadom.Ebben igazad van.
Innentől részemről lezárom ezt a vitát.:)
26
"Ha egy pelda is van az ellenkezojere, akkor mar nincs igazad"
Hülye vagy te is, csak nem forogsz.
Az állítás az, hogy a nők többsége, nem pedig az, hogy minden egyes nő, így aztán egyetlen ellenpélda nem cáfol semmit.
Komolyan, ne már, gyerekik, itt mindenki retardált? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!