Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a "piaci értéke" egy ilyen alkatú, de ennél is laposabb mellű nőnek?
Annak a pasinak írom, aki aki itt kampányol a körte típusú nők alaki szépsége mellett. Kinek a pap, kinek a papné. A tökéletes homokóra alkat: mellbőség pl. 90 derék 65 cm körül és a csípő is 90. A vállszélesség ebben nem játszik. Egyértelmű, hogy neked a körte vagy ennek fokozott változata a háztető típus jön be. Alig vállacska, vékony felsőtest, jó széles csípővel.
Semmi baj nincs ezzel. Nem lenne jó, ha mindenkinek ugyanaz tetszene. Egyébbként szépségversenyeken látsz te körte nőket? Mert én nem.
69: Ami ebben a témában releváns: ir, pm, táplálékallergiák és -intoleranciák, illetve a szükséges diéta szempontjából a reflux is. Kicsit sarkítva: kb. levegőn, fényen és vízen kéne élnem, hogy kellőképp mindenmentes legyen, de ugye a megfelelő kalóriabevitel, ch-mennyiség, -eloszlás (gyors, lassú) is szempont, ahogy egyébként az sem lenne hátrány, hogy minden szükséges vitamin, ásványi anyag bejusson, szóval... nem, nem opció, hogy az egész életem kb. erről szóljon, teljesen "rácsavarodjak", és minden kapacitásomat erre fordítsam. A kis odafigyelés pedig ilyen feltételek mellett nem elég, azzal ugyanott tartok, mint amikor teljesen leszrom az egészet.
Ami nem betegség, de szintén számít: ektomorf alkat.
71 "Egyébbként szépségversenyeken látsz te körte nőket? Mert én nem."
én igen, legalábbis az olasz szépségversenyeken. érdekes módon viszont kevesebbet, mint fordított háromszög alkatot. de nem is lényeg. nem kell túlfetisizálni egyik alkatot sem, még akkor sem, ha egy-egy kultúrkörben pillanatnyilag meg is testesíti a szépségideált (egyébként hogy ez jelenleg így lenne, abban egyáltalán nem vagyok biztos - a homokóra alkat aranykora Marilyn Monroe és Brigitte Bardot idején, ötven-hatvan évvel ezelőtt volt)
Itt egy másik: [link]
Ő nagyjából olyan lapos is, mint én.
Neked vagy nagyon súlyos testképzavarod van, amin hosszabb pszichoterápia tudna csak segíteni, mint az anorexiásoknál, vagy simán csak trollkodsz.
De a 20-30 kilométeres dologból ítélve inkább az utóbbi. Egy testképzavaros legalább az ismerkedéstől nem zárkózik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!