Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a "piaci értéke" egy ilyen alkatú, de ennél is laposabb mellű nőnek?
Ne a gyakoriból indulj ki, itt 120 kiló alatt bármilyen nőnek örülnének. A nagy átlagot nézve szerintem nem túl sokaknak vonzó, de még mindig többeknek, mint mondjuk az elhízottság. A kérdésben szereplő nő bár viszonylag tetszetős alkatú, de ebben elég nagy a szerepük a formás melleinek. Laposabb mellekkel elképzelve eléggé fiús lenne az alkata (például a csípője egyáltalán nem nőies), emellett jó a fénykép beállítása.
A #19-es válaszban szereplő nők arca nekem eléggé ijesztő.
"Amúgy meg egy egészséges középhosszú haj is dobna rajta."
Az én hajam pl. most már a mellem (helye) alá ér. Nem, semmit sem dob rajta. Ismétlem: pocsék az alapanyag.
Az első linken szerintem szép az arc!
Keresd meg akinek tetszel, ennyi, ne picsogj itt!
"Keresd meg akinek tetszel, ennyi, ne picsogj itt!"
Ami (aki) nincs, azt nem lehet megkeresni.
De igen, elhiszem, mivel látom a saját szememmel is, hogy a többi nőnek ilyen könnyen megy. Elég létezniük, jelen lenniük. Nos, nekik nyilván nincs miért picsogniuk itt...
"Sikeres, családos nő..., miről beszélsz?"
Ja, egy színésznő. Nem egy egyszerű, hétköznapi ember. Nem mindegy.
Ohhh, most látom az első link is ugyanaz a nő!
Látod, mindenkinek más tetszik, pedig itt csak kettő különböző fotó van... :)
Mutass már magadról egy képet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!