Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a "piaci értéke" egy ilyen alkatú, de ennél is laposabb mellű nőnek?
Rendben, igazából ezek után tőlem mondhattok bármit:D
Közel könyvben leírt homokóra alkatra mondani, hogy "nem nőies" amikor kb mindent ehhez hasonlítanak(legalábbis női alaknál) azért rohadt gáz akárhogy, akármit magyaráz akárki.
52 "Közel könyvben leírt homokóra alkatra mondani, hogy "nem nőies" amikor kb mindent ehhez hasonlítanak(legalábbis női alaknál) azért rohadt gáz akárhogy, akármit magyaráz akárki."
mi a rohadt gáz? az, hogy a belinkelt két fotó alapján nem tűnik túl nőiesnek az összhatás? az, hogy nem egyforma az ízlésünk, és ezt nem tudod elfogadni, és jössz itt a könyvben leírtakkal? magadat égeted.
"Lesz saját kép kérdező vagy nem?"
Szerintem érthető, hogy nem, épp elég nekem, amit élőben kapok és tapasztalok...
Én is voltam 170 centihez 48 kiló és nagyon gázul néztem ki. Azóta 63 kiló vagyok, és mérföldekkel jobb nő. Edzéssel értem el egy normális, nőies formát, ez a lehetőség neked is adott.
A csajnak amúgy biztos nem 90 cm széles a csípője, nekem 63 kilóval, edzéstől kerek fenékkel 94.
Kétkedő kis hölgynek küldöm:)
Gondolom nem csalnak ide oda 5-10 centit, ha kiközvetítik, nem lenne jó ha csak úgy visszaküldenék:)
Hát, most még biztosabb, hogy nem 90 centi az ott. :D Amúgy a lábai mintha férfi lábak lennének, egy borotvált, nyurga 18 év körüli srác is így nézne ki kb. ebben a szettben. :D
Nem oltásnak mondom, én is ilyen voltam egyszer, régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!