Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Összejönnétek olyan nővel, akinek volt egy zűrös életszakasza?
26 éves
23 évesen ért véget a 7 éves kapcsolata
Utána belevette magát az egy éjszakás kalandokba (6-7 db)
Néhányszor részegen vezetett
Volt, hogy a barátnőkével külföldi utazáson volt és egy neten megismert idegennel volt egy éjszakás kalandja aki akár el is rabolhatta volna, mert beült a kocsijába
A szakítás után kis ideig antidepresszánst kellett szednie és volt egy alkalom, hogy ki akart ugrani egy rokonánál az erkélyről
Ez egy 2-2,5 éves időintervallumot ölel fel.
Előtte, utána normális életet élt/él. Soha nem próbált ki egyetlen drogot sem. Most már nem csinál semmit azok közül amit a zűrös időszakban.
Akkor titkoljam el ezeket inkább? Amiről nem tud majd a partnerem az nem fáj?
Tényleg szégyellem és megbántam ezeket. De nem szeretném, hogy a jövőmet befolyásolja.
Nem jönnék össze ilyen nővel.
Az egyéjszakás nem zavar, nem érdekel. A szex jó. Nem érdekel, hogy kivel és hányszor volt, ha jó volt.
Viszont ez a gyógyszerezés szakítás után, meg ittas vezetés... 23 évesen, azaz FELNŐTTKÉNT...
Bocs, felnőttként, felnőtt nőkkel randiznék. Nem csak kor alapján, hanem életfelfogás szerint is.
Ezt a lezárt szakaszt, meg inkább hagyjuk. A környezetemben láttam pár olyan embert, akik 18 felett élték így ki magukat és igazán sosem tudtak felnőni. A lezárt szakaszt meg sosem zárták le, max szüneteket hagytak. Amint az aktuális párjukkal is előjött valami probléma, egyből bekattantak.
Azt írod,hogy az előtt és az után normálisan viselkedett. Kiszámolhatjuk...az "az előtt" 23-7= 16 éve. 23+2-2,5 év=25-26,5 év.
Tehát mennyi idő volt az amikor normálisan viselkedett?
Egyébként meg arra gondolnék,hogy bármikor az életben ha váratlan, negatív helyzettel szembesül ugyanígy fog eljárni? Esetleg akkor is, ha családja/gyereke lesz?
Mi az,hogy részegen vezet?Erre nincs mentség.
Ki akart ugrani az ablakon?Miért, milyen állapotban?
Ennyi idősen ilyen múlttal nekem nem kellene.
Nem a múltad érdekel ha nem a jelened( kivéve ha ez esetlegesen kihathat a jövőnkre).
F
Azért ennyi idősen ennyi ideig tartó zűrös múlttal (amiben jelentősége van annak,hogy mit takar) nekem számítana.
Ha azt írná,hogy 35 éves,ezelőtt tizenévvel volt egy rövidebb ideig tartó zűrös életszakasza...másabb lenne. De huszonévesen olyan mintha a tartós kapcsolatát kivéve csak zűrös életet élt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!