Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Milyen egyedülálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen egyedülálló anya kell nektek?

Figyelt kérdés
Az eddig olvasottak alapján olyan, aki nem szült túl fiatalon és a gyerek minél idősebb annál jobb. Itt az a probléma, hogy a gyerek csak akkor lehet idős, ha az anya fiatalon szült. Például van egy 32 éves nő, ha 16 évesen szült, akkor van egy 16 éves gyereke, de ha 24 évesen, akkor csak 8 éves gyereke van. Felsorolok néhány kombinációt, lássuk melyik tetszik nektek.

2020. nov. 12. 20:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell egyedülálló anya.
2020. nov. 12. 21:03
 12/20 anonim ***** válasza:
69%

#5-nek

Én 17 évesen érkeztem, most 26 éves vagyok, nem vagyok cigány, és annak is örülök, hogy anyukám még valószínűleg jó sokáig velem lesz.

Olyan jó ez az általánosítás.. Ja és nem, erre a "példára" nem szültem még gyereket, de 8 éve kapcsolatban vagyok, akár meg is tehetném.

26 évesen is még cigánynak számítok?

Nevetséges emberek vannak itt, komolyan.

2020. nov. 12. 21:05
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

Rossz a kérdés, de még rosszabb amit te gondolsz.

Nem azaz elsődleges, hogy a gyerek minél idősebb legyen. Persze nyilván nem csecsemő.

Arról van szó, hogy van gyereke vagy nincs gyereke ennyi.

2020. nov. 12. 21:12
 14/20 anonim ***** válasza:
64%

21 évesen szültem, és nem vagyok cigány.

(10 évig voltunk együtt, 3 éves volt a gyerek, mikor szétmentünk az exemmel.)

Most pont 32 vagyok.

Amíg egyedülálló anya voltam, is elég sokan próbálkoztak, voltak rövidebb, hosszabb kapcsolataim, nem éreztem magam mellőzve sosem...

Talán mégsem kimondottan a gyerektől függ, kire mennyire van kereslet.

Attól meg főleg nem, hány éves az a gyerek.

2020. nov. 12. 21:38
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
Gyereknelkuli no kell
2020. nov. 12. 23:01
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
Semmilyen egyedülálló anya sem kellene nekem.
2020. nov. 12. 23:57
 17/20 anonim ***** válasza:
73%
A társkeresők tele vannak gyerekes anyákkal. Szerinted milyen okból ?
2020. nov. 13. 00:41
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Olyan akinek nincs gyereke
2020. nov. 13. 08:31
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
Én megkérném hogy mutasson be a gyereke apjának. Ha arról leír hogy egy suhanc lehetett vagy egy alfa de bunko, akkor ennyi volt! Mert az azt igazolja hogy 10 éve engem elutasított volna és akkor csak a menőzgetés meg a felelőtlen szex volt az élete a felszinesseg mellett.
2020. nov. 13. 15:57
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
#19 mert a 10 évvel ezelőtti suhancból mára már nem lehetne komoly felnőtt? Fucklogic 😩
2020. nov. 15. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!