Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a vége a lánnyal?

Figyelt kérdés

A történet röviden:

Gyerekkorunk óta barátok voltunk egy lánnyal, van köztünk 6.5 év.

Mindig is kedveltük egymást, de mivel volt köztünk 6.5 év, nem tekintettünk egymásra potenciális társként, hiszen a tiéndzser korban ez még soknak számít.

Most 26 vagyok, a lány 20. Kezdett megváltozni róla a véleményem, amikor elkezdett nőiesedni,meg amúgy is nagyon kedveltem mindig is és a részemről kezdte felváltani a barátságot valami más.

Nemrég elmondtam neki, hogy mit érzek, de nemet mondott. A közös barátainknak azt mondta, hogy bátyjaként tekint rám.

A barátságunk véget ért, mivel én nem tudok rá barátként tekinteni.

Elég furcsa helyzet, de nem szakította meg velem a kapcsolatot. Eltelt az eset óta 2 év. Ha történik vele valami, akkor mindig elújságolja.Azt érzem, hogy szeretne velem beszélni továbbra is.

Szerintetek ez a vége; semmilyen körülmények között nincs esély rá, hogy többet érezzen?

2020. nov. 9. 17:03
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ennek màr az elejénél vége volt, Bàstya.
2020. nov. 9. 17:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs minek vége lenni, mert nem is volt semmi. Ő barátként tekint rád TOVÁBBRA IS, és szerinte te meg azt gondolsz amit akarsz.
2020. nov. 9. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi esély, barátként tekint rád.
2020. nov. 9. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Már nem vagyunk barátok, mondtam neki, hogy ezt nem akarom.

Mégis mindig rámír, stb. Látszik, hogy beszélgetni akar. Általában pár sorra letudom, én nem is szoktam ráírni.

Komplikált ez...

2020. nov. 9. 17:37
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Mivel ő barátként tekint rád, ezért nem pörögnek ilyen gondolatok a fejében, egyszerűen jó érzés neki, hogy tudja, szereted, de nem tudja/akarja megérteni, hogy neked ez így rossz. Magára gondol csak, neki ez teljesen jó lenne, ha barátok lennétek.
2020. nov. 9. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
57%
jobb egy életreszóló barátság mint egy 100% ig válással végződő kapcsolat
2020. nov. 9. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Ronda férfinek tart de barátnak jó lennel neki. Magyarul a kukidat nem fogja kiverni.

Felejtsd el.

2020. nov. 10. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!