Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek számítsak arra,hog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek számítsak arra,hogy ennek itt a vége?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt a párommal. Eddig úgy éreztem rendben mennek a dolgok, sok közös terv volt. Több mint egy hete viszont totál eltűnt az életemből . Nem keresett, nem válaszolt, nem vette fel a telefont napokig. Nagy nehezen mikor végre sikerült szóba elegyedni , azt mondta ne aggódjak, de neki idő kell, mert gondolkodni akar. Hagytam. Végre tegnap sikerült találkozni ahol az volt a monológja vége ,hogy szeret,de úgy érzi neki nem való a kapcsolat hosszútávon jobb lenne nekem nélküle . Okot nem tudott mondani, azzal takarózik , hogy én nem vagyok boldog. Nyilván nem akarom , hogy vége legyen, mert szeretem tiszta szívemből, így adtam neki időt gondolja át és próbáljuk meg rendezni.

28/L

2020. júl. 4. 14:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Van valakije.
2020. júl. 4. 14:32
 2/16 A kérdező kommentje:

Gondoltam erre is, de többszöri rákérdezés után is állította , hogy nem.

Igazság szerint , azért érintett ennyire rosszul az egész , mert eddig minden rendben volt.

2020. júl. 4. 14:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Meggondolta magát és rájött, hogy nem veled képzeli a közös megöregedést valószínű. Megingott a feléd érzett érzelmeiben és így most eltűnt egy darabig, hátha nem véglegesek ezek, majd kiderült, hogy valószínű végleg kihűltek az érzései irántad, mikor újra találkoztatok, akkor jött rá igazán. Gyáva dolog, hogy nem meri kimondani, hogy részéről vége az érzelmeknek és ennek lehet bármi oka, új kapcsolat, szerető, tényleg nem akar most komoly kapcsolatot stb. Egyszerűbb lenne, ha kimondaná és akkor te is léphetnél tovább. Állítsd "falhoz" és mondja ki mi a helyzet, mert megmondod neki, hogy nem akarsz bizonytalanságba élni, mondja ki, hogy vége és akkor lezárod.
2020. júl. 4. 14:43
 4/16 anonim ***** válasza:
13%
Tippelhetek? Nyomod neki rendesen, hogy ideje lenne "szorosabbra fűzni" a dolgot ő pedig nem olyan biztos ebben mint te. 🙂
2020. júl. 4. 14:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. júl. 4. 14:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
5+Ennek már régebb óta vége, csak most zárt a srác.
2020. júl. 4. 14:47
 7/16 A kérdező kommentje:

Nem “nyomom neki szorosan “ , hogy költözzünk össze. Beszéltünk róla, de nem mindennapos téma. Sőt nem én voltam az első aki ezzel előjött .

Próbáltam vele beszélni , de általában az volt a válasz , hogy nem tudok mit mondani vagy én jobbat érdemlek nála. Szerinte én nem vagyok boldog neki meg lehet nem való a komoly kapcsolat .

2020. júl. 4. 14:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Elni szeretne, csajozni akar, szabadsagot akar. Nem felrelepni. De ha mar ezt kimondta, abba gondolj bele, mennyi ideje erlelodott!
2020. júl. 4. 15:12
 9/16 A kérdező kommentje:
Megértem én ezt, de akkor miért kellett áltatni hónapokon keresztül?
2020. júl. 4. 15:26
 10/16 anonim ***** válasza:
92%

Ez a régi marhaság, hogy "gondolkodnom kell" meg a "tartsunk szünetet...idő kell" Ez időhúzás!

Ezek az emberek egyszerűen gyávák és nem egyenesek, nem képesek az ember elé állni és nyíltan elmondani amit akarnak. Inkább hablatyolnak.

És ezzel a drága idejét és idegeit húzzák az embernek.

2020. júl. 4. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!