Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek számítsak arra,hog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek számítsak arra,hogy ennek itt a vége?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt a párommal. Eddig úgy éreztem rendben mennek a dolgok, sok közös terv volt. Több mint egy hete viszont totál eltűnt az életemből . Nem keresett, nem válaszolt, nem vette fel a telefont napokig. Nagy nehezen mikor végre sikerült szóba elegyedni , azt mondta ne aggódjak, de neki idő kell, mert gondolkodni akar. Hagytam. Végre tegnap sikerült találkozni ahol az volt a monológja vége ,hogy szeret,de úgy érzi neki nem való a kapcsolat hosszútávon jobb lenne nekem nélküle . Okot nem tudott mondani, azzal takarózik , hogy én nem vagyok boldog. Nyilván nem akarom , hogy vége legyen, mert szeretem tiszta szívemből, így adtam neki időt gondolja át és próbáljuk meg rendezni.

28/L

2020. júl. 4. 14:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
24%
Nincs valaki rossz akaró aki bekavart valamit és ezért változott a viselkedese?
2020. júl. 4. 15:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy szimplán lehet hogy annak van igaza aki azt írta hogy gyáva a srác nem merte megmondani hogy szakítani akar így húzta az időt szépen ezzel biztatva magát hogy az időhúzás már megvan. Már csak a szakítas hiányzik.

Előző vagyok aki azt írta tippnek hogy nrm e kavart be valaki.

2020. júl. 4. 15:53
 13/16 A kérdező kommentje:
11/12-nem hinném, hogy bárki, bármilyen indokból be kavart volna. Igazából nem is lenne miért. Derült égből villámcsapásként jött az egész. Kezdődve múlthét pénteken azzal hogy kirakott otthon és közölte ő most nem marad és elhúzott . Utána négy napig el sem lehetett érni.
2020. júl. 4. 16:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak húzta az időt és szánalmas módon gyáva volt megmondani hogy szakítani akar.
2020. júl. 4. 16:12
 15/16 anonim ***** válasza:
60%
Itt valaki más lesz a képben, csak túl jellemtelen ahhoz, hogy kimondja.
2020. júl. 4. 22:11
 16/16 anonim ***** válasza:
xD. Best lapátra tétel ever!
2020. júl. 6. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!