Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A felszines nők miért sértődne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A felszines nők miért sértődnek meg ha a férfiak felszinesen itélik meg?

Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 11:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem azért, mert betalált;)

Ha nem így lenne, te sem itt lógnál pontozgatva.

Szóval, a kérdező kérdése is betalált. (Nőt, cseréljük ki emberre) hahaha

2020. nov. 9. 11:56
 12/21 anonim ***** válasza:
50%
Attól, hogy egy hülyeséget lepontoznak, még nem lesz igaz. :D Akkor minden felpontozott válasz meg hazugság? Ne legyünk már ennyire egysíkúak!
2020. nov. 9. 12:00
 13/21 anonim ***** válasza:
76%

3-as vagyok.

Nem általánosítottam.Nem azt írtam,hogy az összes ember ilyen.

Akár tetszik akár nem én akkor is tapasztaltam,hogy az emberek a jogos kritikán is megsértődnek olykor.

2020. nov. 9. 12:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam a 7-es választ. Mint írtam, van benne igazság, de sok ember meg már attól igazságosnak hiszi magát, hogy a provokációja visszatetszést vált ki, ezt veszi megerősítésnek.
2020. nov. 9. 12:03
 15/21 anonim ***** válasza:
67%

12, jó te is puffogsz, mert megsértődtél. Lépj tovább és kész. Szerintem, meg a legtöbb ember pont ilyen, amit a 3-mas tapasztalt.

Nemcsak kritikán sértődnek meg. Csak egy feltevésre, ami a hibájára mutat rá. Nem azt mondja, köszi, változtatok rajta, hanem puffog stb.

Ha nem érdekelne a hiba, akkor meghallgatnád a kritikát és tovább mennél. Ennyi.

És a hibára való rávilágítás utáni hiszti, az felszínes.

2020. nov. 9. 12:03
 16/21 anonim ***** válasza:

#12: Ezen az oldalon teljesen reális és használható válaszokat is sokszor lepontoznak. Az oké, hogy gagyikat is, de normálisakat is. És egy csomó használhatatlan, léleksimogató, valótlan választ felpontoznak.

Érdemes megnézni, hogy lehet le és felvinni a százalékokat. Én már kipróbáltam. Gondolkodás nélkül írtam egy csomó kamu és használhatatlan választ egy időben. Repült felfelé a százalékom.

2020. nov. 9. 12:05
 17/21 anonim ***** válasza:
26%
Pont az ilyenekről beszélek, mint te. Van egy ellenvetésem, amire nem tudsz értelmesen reagálni, ezért ráfogod, hogy megsértődtem, mert így nem kell válaszon gondolkodni. Egyszerűbb, de attól még butaság.
2020. nov. 9. 12:06
 18/21 anonim ***** válasza:
49%

akkor ne pontozgassál, indokold meg mi a rossz a másik válaszában....

ne legyél ehhem felszínes

2020. nov. 9. 12:07
 19/21 anonim ***** válasza:
42%
Megindokoltam, erre ironikus módon te sértődtél meg. :D Az alapján, hogy nem kapok rendes választ, csak provokációt.
2020. nov. 9. 12:11
 20/21 anonim ***** válasza:
32%
Te meg folytatod. Okos enged, szamár szenved
2020. nov. 9. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!