Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van, hogy a nőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy a nőknél teljesen lényegtelen a belső, maximum ápolt legyen a csaj, a férfiaknál meg a belső annyira fontos, hogy ha nem vagy adonisz, csak azzal vagy nagyon sok pénzzel tudsz csak kompenzálni?

Figyelt kérdés

Oké, hogy férfitöbblet van, de ennyire nincs.

Egy nőnél szó szerint az van, hogy külsőre szép és nem igénytelen, akkor kb. teljesen mindegy minden. Maximum annyi a kritérium, hogy teljesen őrült ne legyen, tehát olyan, akit a zárt osztályra szoktak vinni, mert bekattan a villogó fénytől és elkezdi ütni-vágni a parkolóban álló Ferrarit és torka szakadtából üvölteni meg zárt helyen, mondjuk egy étteremben törni-zúzni. De ez azért elég extrém eset. Vagy mondjuk hangosan cigányozni olyan környéken, ahol a férfit verik agyon emiatt.

Ezzel szemben egy férfinak annyi minden szempontnak meg kell felelnie, hogy szinte lehetetlen egy nővel összejönnie. Az, hogy normális csak ahhoz belépő, hogy a társadalom elfogadja. Ahhoz, hogy adott, kiszemelt nő elfogadja el kellene nyernie a tetszését, amire időt sem ad és esélyt sem, ha hibázol valamiben. Nem törekedhetsz arra, hogy a tökéletes társa legyél, mert esélyt sem ad rá.

2020. nov. 9. 03:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a saját igényeidről (vagyis inkább azok hiányáról) ne az összes férfi nevében beszélj...
2020. nov. 10. 09:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok az a típus amit felsoroltál, ez nagyon nem jött össze "kedves" kérdező.

"A legtöbb valamire való férfi az oviban kinövi ezt a "fúj, lány!" dolgot."

Ezt megint nem tudom honnét vetted, sehol nem írtam ilyet.

Bár tény, van sok olyan akire csak annyit mondanék, hogy "fúj". És ez nem a kinézetük miatt elsősorban.

Egy igényes, normális férfi megválogatja kivel áll össze, és akár tetszi kakár nem, NEM fog összejönni csak azért valami borzalmas természetű (amúgy lehet, hogy külsőre egészen jó) nővel, csakhogy legyen kit tömnie.

Ennyi erővel inkább elmennék én is prostihoz. Ott legalább kedvem szerint válogathatok közülük.

Egy normális férfi társra vágyik, akivel valóban jó a szex, aki valóban vonzó, attraktv számára és nem azt mondom, hogy kvantumfizikáról akarok vele beszélgetni (nem értek hozzá, szóval nem értem miért is kellene ilyesmi témákról társalognom), de azért szeretném megbeszélni vele a problémákat, jövőt tervezni akár összeházasodni, gyereket vállalni, házat/lakást fenntartani, számlákat fizetni stb. Ehhez pedig kell egy bizonyos értelmi szint és az, hogy "jó vele dugni" édeskevés.

Abból nem lesz jó párkapcsolat, abból maximum egy becsúszott gyerek lesz, szakítás/válás és egész életen át tartó szenvedés.

A saját baromságaidat ne akar unverzális igazságként eladni, főleg, hogy borzasztó beszűkült és egyoldalú a látásmódod.

2020. nov. 10. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!