Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány akivel ismerkedek, Trumpot támogatja, én viszont szélsőbaloldali vagyok. Ez lehet szakító ok?
Dehát még össze se jötettek! 🤨 Az se biztos hogy ő egyáltalán akar.
Amúgy meg most válaszoltaf meg a saját kérdésedet.
Megdöbennél, hogy mennyi hasonlóság van nácizmus és kommunizmus között. Mindkettő totalitárius rendszer. A kommunizmus ugyanúgy mások eltiprásáról szól, melynek áldásosnak korántsem mondható tevékenysége alig igényelt 100 millió halottnál többet.
Ezt nevezed társadalmi egyenlőségnek. Osztályalapon likvidálni és munkatáborokba, biztos halálba száműzni milliókat, koholt vádak alapján.
Beteges, hogy a XXI. században, Magyarországon ilyen emberek vannak. Biztosan valami kádári ivadék lehetsz vagy valami életképtelen, piacképes tudással nem rendelkező, dolgozni nem akaró, frusztrált személy.
Fizessenek a gazdagok, adómentes minimálbér, ingyen internet, alapjövedelem, a lakhatás alapjog és társai az önényes állami újraelosztás formájában. A lényeg, hogy aki termel, attól rekvirálni lehessen, hogy mindenkinek is jusson - teljesen érdemtelenül egy sosem létezett, utópisztikus társadalmi igazságosság jegyében. A szabadpiacnál igazságosabb, meritokratikusabb rendszer nincs és kétlem, hogy lesz.
Jó volna előbb olvasni, művelődni. Utána elgondolkodhatsz majd a párkapcsolaton is. Kettőtök közül egyértelműen a hölgyemény fog jobban járni, ha megszakítjátok a kapcsolatot...
29 éves, férfi
Mi van akkor ha totalitárius?
Felőlem lehet erőszakos a rendszer, hisz a cél szentesíti az eszközt
Szerinted nem gond ha a rendszer totalitárius, de biztos bőszen diktatúrázod az Orbán-kormányt, amelynek én sem vagyok a híve.
Az erőszak nem megoldás semmire. Aki ilyet kijelent, az képes arra, hogy egy nőt is bántalmazzon, mondván, a cél szentesíti az eszközt.
Jellemző a tudatlanságodra, hogy a fenti kommentemre érdemben, érvekkel nem tudtál válaszolni.
Szakemberhez kellene fordulnod, mert frusztrált, szélsőséges, erőszakos, virulens hordákkal szimpatizálz (kommunisták, antifák).
Mielőbbi felépülést kívánok. Szükséged lesz rá. Még fiatal vagy. Boldog életed is lehet - ha te is akarod.
Én egy szub fiú vagyok, miért bántalmaznék egy nőt? Abban ugyan semmi izgalmas nincsen. Azt várom, hogy ő bántalmazzon engem. Épp ezért kell egy feminista nő. De egy Trump párti biztos hogy nem az. A kommunisták a legnagyobb feministák.
Igen, amúgy nincs piacképes tudásom.
Van egy diplomám, de nem piacképes szakon végeztem, így most betanított munkát végzek és nem keresek jól.
A saját érdekedben írom: a kommunizmus nem megoldás semmire.
Az életeden magadnak kell változtatnod. Nem az államnak, nem egy rendszernek. Ezt magad is így látod?
1. Az USA sajnos elég nagy ország ahhoz, hogy politikai helyzete kihasson az egész világra. A gazdaságra is.
2. Sosem értettem, hogy egy nő hogyan lehet konzervatív, Trump-párti. B**szus, nemrég még a női nem is el volt nyomva. Oké, ha úgy tenyészkancának gondolja magát, akinek csönd a neve, de akkor meg minek politizál? Ejnye. Az elvileg a férfiak asztala,neeeem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!